19 / 04 / 2024

Kaya Prestige Konutları birinci kattan deniz manzarası sunacak!

Kaya Prestige Konutları birinci kattan deniz manzarası sunacak!

Günkon İnşaat İzmir Karşıyaka Yamaç Mahallesi çıkışında temelini attığı 'Kaya Prestige Konutları' Körfezle, İzmirliler'e birinci kattan itibaren deniz manzarası sunacak...  



GÜNKON İnşaat  İzmir  Karşıyaka Yamaç Mahallesi çıkışında temelini attığı 'Kaya Prestige Konutları' Körfezle, İzmirliler'e birinci kattan itibaren deniz manzarası sunacak. İki parselde toplam 300 konut ve 4 villa inşa edileceği projede, 115,145 ve 186 metrekarelik net kullanım alanlarına sahip dairelerden oluşan Kaya Prestige Konutları'nın A parselinin Temmuz 2012, B parselinin de Temmuz 20܎3'te tamamlanması hedefleniyor.

Günkon İnşaat Satış Pazarlama Sorumlusu ve İnşaat Mühendisi Pınar Güngör, 'Mavişehir - Bornova otobanına çok yalan bir mesafede bulunan Kaya Prestige Konutları, ulaşım avantajına sahip. Evlerin üzerinde kurulduğu zemin kayalık. Tünel kalıp sistemiyle binalar depreme dayanıklı' dedi. Projede yer alacak cafe, market ve fitness center'ın işletmesinin, site yönetimine ait olduğunu ve elde edilecek gelirin site yönetiminde kalacağını söyleyen Güngör, bu durumun aidat giderlerinin düşmesinde önemli rol oynayacağını dile getirdi.

Sözcü


Geri Dön