27 / 04 / 2024

Kayabaşı Adım İstanbul ödeme seçenekleri!

Kayabaşı Adım İstanbul ödeme seçenekleri!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

Kayabaşı Adım İstanbul ödeme seçenekleri arasında 24 ay vade farksız taksit imkanı yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen projede fiyatlar 595 bin TL'den başlıyor.



Adım İstanbul Başakşehir'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlanan daire tipleri mevcut. Projede konutların büyüklükleri 60 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. 


Kayabaşı  Adım İstanbul  ödeme seçenekleri kapsamında banka kredili ya da nakit ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 


Adım İstanbul Konutları İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Teslimlerin Ocak 2018 tarihinde yapılacağı proje 35 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


120 ticari birim ve 615 daireden oluşan Adım İstanbul Residence'de oyunma odaları, kapalı yüzme havuzu, dinlenme terasları, çocuk oyun alanları, fitness center ve oyun havuzları gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor. 


Kayabaşı Adım İstanbul ödeme seçenekleri!

Satış fiyatları 595 bin TL'den başlangıç gösteren Adım İstanbul Kayaşehir'de yüzde 50 peşin ödemelerde, kalan tutar için firma bünyesinde 24 ay vade farkı olmadan taksit avantajı sunuluyor. 


Adım İstanbul adres bilgileri: Kayaşehir Bulvarı No:2  Başakşehir / İstanbul


Telefon: 0212 924 16 16

Web: www.adimistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön