26 / 04 / 2024

Kayabaşı Bio İstanbul fiyatlar!

Kayabaşı Bio İstanbul fiyatlar!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Kayabaşı Bio İstanbul fiyatlar bilgisi dahilinde projenin metrekare birim fiyatları 4 bin liradan başlıyor. Daha detaylı bilgi için haberimizi okuyabilirsiniz...





İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen  Bio İstanbul  projesinin satış süreci devam ediyor.  Bio City Development Şirketi  tarafından hayata geçirilen Bio İstanbul projesinin yatırım tutarı 2 milyar doları buluyor. 


Tabanlıoğlu Mimarlık ve Norveç asıllı Saunders Architecture tarafından mimari tasarımı  gerçekleştirilen Kayabaşı Bio İstanbul fiyatlar bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. 



Kayabaşı Bio İstanbul fiyatlar: 


Kayabaşı Bio İstanbul fiyatlar bilgisine göre projenin daire fiyatları metrekare birim bazlı olarak  4 bin liradan başlangıç gösteriyor. Kayabaşı Bio İstanbul fiyatlar ve proje hakkında ayrıntılı bilgi için 0532 111 22 46 numaralı telefondan projenin satış ofisini arayabilirsiniz. 



Kayabaşı Bio İstanbul projesi akıllı ev teknolojisine sahip olacak şekilde tasarlandı. Projede enerji dağılımı,aydınlatma sistemleri, akıllı şebeke çözümleri, ev otomasyonu ve su arıtma sistemleri gibi ayrıcalıklar bulunuyor. 


Kayabaşı Bio İstanbul fiyatlar!


Tüm teslimatı ise 2020'de yapılacak olan Kayabaşı Bio İstanbul projesinin teslimatları 2015 yılında başlayacak. 



Kayabaşı Bio İstanbul nerede? 


Kayabaşı Bio İstanbul adres: Kayabaşı Mahallesi Resneli Çiftliği Mevkii Başakşehir/İstanbul 


Kayabaşı Bio İstanbul telefon: 0532 111 22 46

 


Telefon: 0532 111 22 46

Web adresi: http://bioistanbul.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön