28 / 03 / 2024

Kayaşehir'de fiyatları Beşiktaş Spor Kulübü artırdı!

Kayaşehir'de fiyatları Beşiktaş Spor Kulübü artırdı!

Avrupa’nın en büyük uydu kenti olarak planlanan ve bir milyon insanın yaşayacağı Kayaşehir’deki konut fiyatlarına futbol maçları doping yaptı. Kayaşehir'de fiyatları Beşiktaş Spor Kulübü artırdı...




Avrupa’nın en büyük uydu kenti olarak planlanan ve bir milyon insanın yaşayacağı Kayaşehir’deki konut fiyatlarına futbol maçları doping yaptı.


Kayaşehir'de bulunan Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun büyük futbol organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya başlaması komşusu Kayaşehir'de konut fiyatlarını ve kiraları yukarı taşıdı.


Derbiler kiraları da artırdı


Geçtiğimiz haftalarda önce Beşiktaş-Trabzonspor, ardından Beşiktaş -Galatasaray arasında oynanan derbi maçta çıkan olaylarla da gündeme gelen Olimpiyat Stadyumu'nun hemen yanında bulunan Kayaşehir'de 2+1 konut kiraları 500 TL'den 650 TL'ye çıktı.



Aynı konutlar 3 ay önce 170 bin TL'den satılırken, son dönemde 200 bin TL'den müşteri bulmaya başladı. Bio Medikal Kent ile 3.Havalimanı'nın da Kayaşehir'e yakın olması konut fiyatlarındaki artışta rol oynuyor. Ay Emlak sahibi Selçuk Ay, "Kayaşehir'de fiyatları

Beşiktaş Spor Kulübü artırdı. Beşiktaş'ın büyük karşılaşmalarının Kayaşehir'de bulunan Olimpiyat Stadyumu'nda yapılacak olması Kayaşehir'e ilgiyi artırdı" dedi.


1.5 milyonluk kent


3. havalimanı bağlantı yollarının geçmesi beklenen ve çevresinde dört ayrı modem kent projesi, biyomedikal Ar-Ge merkezi ve Bio-îstanbul'un yer aldığı Kayaşehir bölgesi yeni çekim merkezi haline geldi.


Yeni inşaatların yapımı devam ederken, bölgeye özel sektörün ilgisi artıyor. Avrupa Yakası'nda 1.5 milyon nüfuslu yeni şehrin Başakşehir, Avcılar,Küçükçekmece, Arnavutköy, Eyüp ilçe sınırlarında inşa edileceği ve projeye "İstanbul Metropoliten" isminin verildiği açıklanmıştı. İstanbul Metropoliten Projesi'nin merkezinin ise Kuzey Marmara Oto yolu ile TEM Otoyolu arasında kalan Kayabaşı olması bekleniyor.



Sözcü Gazetesi



Geri Dön