19 / 04 / 2024

Kayı Holding, Kayı Teknik Hizmetleri kurdu!

Kayı Holding, Kayı Teknik Hizmetleri kurdu!

şžirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak çoşkun Yılmaz, Başkan Yardımcısı olarak Orhun Kartal ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Yonca Kartal görev yapacak



 Kayı Teknik Hizmetler ve Proje Yönetimi Anonim şžirketi, Kayı Holding A.şž., çoşkun Yılmaz, Orhun Kartal,   Yonca Kartal ve Oktay Yılmaz tarafından İstanbul Esentepe 'de hayata geçirildi.

50 bin TL sermayeye sahip şirketin iş konusu; Ulusal ve uluslararası başta inşaat işleri ve bu işlere ait olmak üzere diğer tüm proje yönetim ve danışmanlık hizmetlerinin verilmesi ve taahhüdü ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

şžirketin ortakları arasındaki sermaye dağılımına göre; 49 bin 500 TL 'si Kayı Holding A.şž. 'ye, 125 TL 'si çoşkun Yılmaz 'a, 125 TL 'si Orhun Kartal 'a, 125 TL 'si Yonca Kartal 'a ve 125 TL 'si ise Oktay Yılmaz 'a ait.

Kayı Teknik Hizmetler ve Proje Yönetimi Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak çoşkun Yılmaz, Başkan Yardımcısı olarak Orhun Kartal ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Yonca Kartal görev yapacak.

Adres: Gazeteciler Sitesi-Esentepe


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön