28 / 03 / 2024

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 29 adet iş yeri satıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 29 adet iş yeri satıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Hastanesi karşısında bulunan 29 adet iş yerini satışa çıkarıyor.



 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut ve konut+ticaret alanı arsalarının yanı sıra iş yeri satışı için de ihale gerçekleştirecek. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 24 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan ihale ile Şehir Hastanesi karşısında bulunan 29 adet iş yeri satışa çıkacak.


Kayseri Büyükşehir, şehrin yeni sosyal yaşam merkezi olan Şehir Hastanesi karşısındaki iş yerlerinden bazılarını daha önce satışa çıkarmış ve yatırımcılar büyük ilgi gösterdiği ihalelerle iş yerlerinin satışını yapmıştı. Aynı bölgede bulunan 29 iş yeri için 24 Ekim Çarşamba günü saat 10.00’da ihale yapılacak.

Yapılacak olan ihaleyle, zemin ve asma kattan oluşan 80 metrekarelik 29 dükkanın satışı yapılacak. Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince “Açık Teklif Usulü” ihale ile satılacak olan iş yerlerinin her birinin muhammen bedeli 1 milyon 650 bin Türk Lirası olarak belirlendi. İhaleye katılmak isteyen yatırımcıların 24 Ekim Çarşamba günü saat 09.30’a kadar başvuru yapmaları gerekli.


Geri Dön