26 / 04 / 2024

Kayseri Büyükşehir'den arsa ve iş yeri fırsatı!

Kayseri Büyükşehir'den arsa ve iş yeri fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Hastanesi yanındaki konut ve konut+ticaret alanları ile iş yerleri için yaptığı ihalede bazı arsa ve iş yerleri pazarlığa bırakıldı.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmak isteyenler için fırsat sunuyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen iş yeri ve arsalar yatırımcısını bekliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehrin yeni cazibe merkezleri arasında yer alan Şehir Hastanesi yanındaki konut ve konut+ticaret alanları ile iş yerleri için yaptığı ihalede bazı arsa ve iş yerleri pazarlığa bırakıldı. 15 gün süreyle pazarlığa bırakılan 7 adet konut alanı ve 7 adet konut+ticaret alanı arsası ile 23 adet iş yeri için Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne başvuracak. Ayrıca Kötügöller Mahallesi’nde bulunan 1.500 metrekare alana sahip ticaret alanı arsası da 15 gün süreyle pazarlığa bırakıldı.

Büyükşehir Belediyesi Şeker Mahallesi’nde bulunan akaryakıt ve servis istasyonu arsası için de 3 Nisan 2019 Çarşamba günü ihale yapacak. Saat 14.20’de gerçekleştirilecek olan ihale için ihale günü saat 13.30’a kadar başvuruda bulunulabilecek.


Geri Dön