20 / 04 / 2024

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ihaleleri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ihaleleri

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Beyazşehir Mahallesi, Erciyes Mahallesi ve Şeker Mahallesi’nde bulunan arsalar satışa çıkıyor.

Kayseri Büyükşehir'den satılık 20 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, farklı mahallelerde yer alan 20 arsayı satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir'den arsa ve iş yeri fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Hastanesi yanındaki konut ve konut+ticaret alanları ile iş yerleri için yaptığı ihalede bazı arsa ve iş yerleri pazarlığa bırakıldı.

Kayseri'de 9 milyon TL'ye satılık özel eğitim tesisi imarlı arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesi'nde bulunan 9 metrekarelik, Özel Eğitim Tesis alanı imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 29 adet iş yeri satıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Hastanesi karşısında bulunan 29 adet iş yerini satışa çıkarıyor.

Kayseri Büyükşehir ihalelerine yatırımcılardan yoğun ilgi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi’ndeki konut+ticaret alanı arsalarının satışı ve Erciyes’teki dükkanların kiralanması işi için iki ayrı ihale gerçekleştirdi.

Kayseri Pervane'de 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Pervane Mevkii'deki akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsasını satıyor. İhale 19 Eylül'de gerçekleşecek...

Kayseri Büyükşehir mülkiyetindeki arsa 13.3 milyona satıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Pervane Mahallesi’ndeki akaryakıt ve servis istasyonu arsası için ihale gerçekleştirdi.

Kayseri Şehir Hastanesi karşısındaki 19 dükkan satışa çıkıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımcılar için önemli bir fırsat daha sunarak, şehir hastanesi karşısındaki 19 dükkanı satışa çıkarıyor.

Kayseri Büyükşehir'den sosyal tesis ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehir içinde kalan Karayolları Lojmanları karşılığında Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne üç adet sosyal tesis inşa edecek.

Kayseri Büyükşehir 58 dükkanı satışa çıkarıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 31 Ocak 2018 tarihinde iki önemli ihale yapacak. Bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri ve yine hastane karşısında bulunan konut ve konut+ticaret alanı arsaları ihale ile satışa çıkacak.

Kayseri'de 2017 yatırım yılı oldu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Gönüllü Kültür Kuruluşlarının temsilcileriyle yapılan toplantıda 2017’de hayata geçirilen yatırımları anlattı.

Kayseri'ye iki yeni emniyet müdürlüğü binası inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü için iki hizmet binası yapacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun çok beğendiği projelerin ihalesi gerçekleşti

Kayseri'de 11.9 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Pervane ve Beyazşehir Mahalleleri'ndeki bazı arsaları ihale ile satacak. Arsa ihalesi 12 Ekim Çarşamba günü yapılacak.

Kayseri Sümer'de yol genişletme çalışmaları başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 99 bin TL olan ihaleye üç firma katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi imarlı 6 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kocasinan Erkilet'te yer alan 6 arsayı satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi imarlı 9 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Erkilet'te yer alan 9 adet arsayı satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği...

Kayseri Büyükşehir'den konut alanı imarlı satılık 3 arsa! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi,  konut alanı imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların muhammen bedeli 6 milyon olarak belirlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut arsalarını satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

Kayseri Büyükşehir'den 29.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Erkilet Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı toplam 29 milyon 880 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 106 adet arsayı satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan’da bulunan 106 adet konut alanı arsasını satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 kira indirimi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda mülkiyeti belediyeye bağlı kiracılar için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Kayseri Büyükşehir ihalesinde flaş gelişme: Başkan yardımcısı istifa etti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 10 Mart’ta kapalı ihale usulü ile tanesini 100 bin liraya sattığı villa parsellerinden alan AKP’li Talas Belediye Başkan Yardımcısı İlker Sülev görevinden istifa etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ihaleleri Haberi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ihaleleri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için fırsatlar sunmayı sürdürüyor. Bu kapsamda mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Beyazşehir Mahallesi, Erciyes Mahallesi ve Şeker Mahallesi’nde bulunan arsaların ihalesi 18 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek.

Kayseri büyükeşhir Belediyesi'nde yer alan habere göre yapılacak olan ihalede, Beyazşehir Mahallesi ve Erciyes Mahalleleri’ndeki toplam 5 adet Konut + Ticaret alanı, Turistlik Tesis Otel Alanı arsalarının ihalesi “Kapalı Teklif Usulü” ile saat 13.50’de  yapılacak ve satışa çıkarılacak.

Ayrıca Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesi’nde bulunan 2 adet konut alanı arsası ihalesi Açık Teklif Usulü saat 14.00’da, Erciyes Mahallesi (Erciyes Kayak Merkezi)’ndeki Turistik Tesis (Otel) Alanı Arsanın ihalesi ise aynı biçimde Açık Teklif Usulü ile 14.15’te yapılarak, satışı yapılacak.

Arsaların ihalesi için son başvuru tarihi18 Ağustos Salı Günü 13.30 olarak belirlendi.

Kayseri...