25 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan Bulvarı'nda inşa edilecek üst ve altgeçitlerin ihalesi yapıldı!

Kayseri Kocasinan Bulvarı'nda inşa edilecek üst ve altgeçitlerin ihalesi yapıldı!

Trafiğe neşter için ilk adım atıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi trafik akışını hızlandırmak amacıyla Kocasinan Bulvarı üzerinde projelendirdiği yonca yapraklı kavşak ile üst ve altgeçitlerin ihalesi yapıldı...



Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi trafik akışını hızlandırmak amacıyla Kocasinan Bulvarı üzerinde projelendirdiği yonca yapraklı kavşak ile üst ve altgeçitlerin ihalesi yapıldı. Eski çevreyol olarak bilinen ve şehir içi trafik akışının en yoğun olduğu ana arterlerden birisi olan Kocasinan Bulvarı üzerinde Karayolları Kavşağı, Hastane Caddesi Kavşağı ve Fuar Kavşağı'nda yapılacak yonca yaprağı kavşak ile alt ve üstgeçitlerin tamamlanmasıyla birlikte bu hatta trafik akışı birbirini kesmeden devam etmiş olacak. Trafiğe neşter atacak ihaleler öncesi bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın Kayseri'nin trafik yükünü en aza indirmek, trafikle alakalı sorunları uzun vadede çözebilmek amacıyla çok önemli ihalelerin yapılmakta olduğunu söyledi. 


Söz konusu projelerin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin önemle üzerinde durduğu projeler olduğunu ifade eden Yalçın, inşaatların üç ayrı koldan başlayarak biran önce bitmesi için ihalelerin ayrı ayrı yapıldığını belirtti. 


Anayurt 


Geri Dön