28 / 03 / 2024

Kayseri Kocasinan yatırımları hız kesmeyecek!

Kayseri Kocasinan yatırımları hız kesmeyecek!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın prestijini artıran ve bölgeyi cazibe merkezi haline getiren hizmetler yapmaya devam edeceklerini açıkladı.



Seçim çalışmaları kapsamında Yenişehir Mahallesi’nde bölge sakinleriyle görüşen Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, her mahalleye yeni tesis ve hizmetler kazandırdıklarını söyleyerek, “Vatandaşlarımızın daha mutlu ve daha huzurlu olması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mahallemize bulunan mevcut pazar yerinin bulunduğu alana hem modern kapalı pazar yeri hem de Kocasinan Akademi çatısı altında 7’den 70’e herkese hizmet verecek yeni bir sosyal tesis yapıyoruz. Bundan sonra da mahallemizin çehresini değiştirecek projeler üretmeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın geleceği ve iyi bir Kocasinan bırakmak için gayret ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kocasinan Belediyesi olarak her kesimden vatandaşlar için farklı projeler ürettiklerini de belirten Başkan Çolakbayrakdar, sözlerine şu şekilde devam etti; “Özellikle ‘Sosyal belediyecilik’ anlayışıyla hayata geçirdiğimiz ‘Kocasinan Akademi’ ile eğitim, sosyal, kültür, sanat, spor gibi hayatın her alanında gerek duyulan faaliyetlerle bölge sakinlerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet veriyoruz. İlçe sakinlerimizin hayat standardını daha yükseğe çıkarmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu bağlamda daha güzel Kocasinan için hangi mahallemizde ne ihtiyaç varsa orada yapılması gereken konularda yeni projeler üretiyoruz. Yaptığımız çalışmalar ile mahallelerimiz değerleniyor ve çok kıymetli hale geliyor. Mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu diğer hizmetleri de belirli bir program dahilinde yapacağımızın bilinmesini istiyorum. Çalışmalarımız tamamlandığında Kocasinan, daha da güzelleşecek ve hak ettiği noktaya yakın zamanda ulaşacak. ”

Başkan Çolakbayrakdar, yeni Kocasinan’ı hızla şekillendirdiklerini ve Kocasinan'ın Kayseri’nin yeni yüzü olacağını söyledi.

Mahalleye yapılan yatırım ve hizmetlerden duydukları memnuniyeti belirten vatandaşlar ise Kocasinan Belediye Başkan'ı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.


Geri Dön