26 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan yatırımları

Kayseri Kocasinan yatırımları

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar hayata geçirdikleri Kentsel Dönüşüm Projeleriyle birlikte hem Kocasinan’ın çehresini değiştirdiklerini söyledi.

Kayseri Kocasinan'a sosyal tesis ve okul müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçeye sosyal tesis ve okul müjdesi verdi.

Kayseri Kocasinan yatırımları hız kesmeyecek!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın prestijini artıran ve bölgeyi cazibe merkezi haline getiren hizmetler yapmaya devam edeceklerini açıkladı.

Kayseri Kocasinan'ın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Göreve geldiği günden bu yana Kocasinan’ı adım adım gezerek sıkmadık el, almadık gönül bırakmayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın çehresinin yatırımlarla değiştiğini söyledi.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Kayseri Kocasinan yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in 2017 yılını planlamak için ilçe belediye başkanlarıyla yapmış olduğu yatırım toplantıları Kocasinan Belediyesi ile devam etti.

Kocasinan Belediyesi’nden yoğun ihale mesaisi!

İlçe sakinlerine 7 gün 24 saat hizmet veren Kocasinan Belediyesi’nde, Yeni Kayseri'yi Kocasinan'da kurmak ve Kocasinan'ı Kayseri'nin yeni yüzü yapmak için yoğun mesai yaparak ihaleler gerçekleştirildi.

Kayseri'de 3 milyon metrekarelik alan imara açılıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nin Mazakaland-Cırgalan arasında yer alan yaklaşık 3 milyon metrekare alanı "kentsel dönüşüm" çerçevesinde imara açmak, içine de bir sanayi sitesi yapma düşüncesinin rantsal dönüşüme çevrildiği iddia edildi.

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes için 2020'de yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı düzenledi.

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Kayseri Büyükşehir yatırımları hız kesmiyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Kayseri yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehri büyütmek için yaptığı yatırımları anlattı.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Kayseri'nin 2018 yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2018 yılı yatırımlarını planlamak üzere bürokratlarıyla geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirdi.

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes’e sezon öncesi yapılacak yatırımlarla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

Kayseri'nin 2018 yatırımları planlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2018 yılı yatırımlarını planlamak üzere muhtarlar ve ilçe belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıların ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla bir araya geldi. 

Kayseri'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri yatırımları hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın da katıldığı Yahyalı Mitingi’nde Kayseri ve Yahyalı’ya yapılan yatırımları masaya yatırıldı

Kayseri Kocasinan yatırımları Haberi

Kayseri Kocasinan yatırımları

Kocasinan Belediyesi’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Yunus Emre Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm alanında incelemeler yapan Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı geleceğe taşımak için kentsel dönüşüme büyük önem verdiklerini belirterek  “Kocasinan Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Yunus Emre’deki kentsel dönüşüm bölgesinde çalışmalarımız hız kazandı. Projemiz, Kayseri’de en geniş kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden biridir. Mahallemizdeki kentsel dönüşüm projemiz, yaklaşık bir buçuk milyon metrekare alan üzerinde devam eden dönüşüm çalışmalarından bir tanesidir. Yunus Emre Mahallesi’ndeki 6 bloktan oluşan konutların inşaatları hızla devam ediyor. Yunus Emre Mahallesi’nden başlayan bu dönüşüm Gaziosman ve Yavuzlar Mahallesi’ni de içine alarak bütün bölgeyi kapsayacak şekilde devam edecek. Kocasinanımızın içerisindeki mahallelerimizi, çağdaş normlarda, güzel konutlarla, çevre düzenlemelerini...