16 / 04 / 2024

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes için 2020'de yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı düzenledi.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  dünyanın sayılı kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes için 2020 yılında hayata geçirilecek olan yatırımlarla ilgili toplantı gerçekleştirdi.  

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Büyükkılıç, “Erciyes’imizi sadece kış aylarında değil 12 ay boyunca, kamp turizmi, yayla turizmi, termal turizmi ile aranan, özlenen bir merkez olması yolunda gayret gösteriyoruz” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın 2020'de Erciyes’te yapılacak yatırımlar için gerçekleştirdiği yatırım toplantısı Başkanlık Toplantı Salonu’nda yaptı. 

Yapılan toplantıya Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcısı, Daire Başkanları ve belediye bünyesindeki şirketlerin yöneticileri katılım gösterdi. Gerçekleştirilen toplantıda, Erciyes’i 2020'ye hazırlamak amacına yönelik yatırım çalışmalar masaya yatırıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı’dan hem bazı bilgiler aldı, hem de gelen talepleri karara bağladı.  Verilecek olan hizmetler konusunda yatırımcıların gerekli, sağlıklı ve hızlı kararları alıp uygulama sürecini başlattıklarını dile getiren Başkan Büyükkılıç,“ Erciyes’imizi 2020 yılına hazırlamak amacıyla gerek kış turizme yönelik gerekse kış turizmi öncesi sonrasına yönelik, yatırım çalışmaları konusunda ilgili birimimizden hem bilgi alıyoruz, hem de talepleri ile karar alıyoruz. Erciyes’te yapacağımız otopark konusunda, vereceğimiz hizmetler konusunda, yatırımcıların bizlerden beklentileri konusunda konuşuyoruz. Amacımız gerekli, sağlıklı ve hızlı kararları alıp uygulama sürecini başlatmak. Erciyes’imizi sadece kış aylarında 12 ay boyunca, kamp turizmi, yayla turizmi, termal turizmi ile aranan, özlenen bir merkez olması yolunda gayret gösteriyoruz. Yapılacak çalışmaların şimdiden hayırlı uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

 

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!


Geri Dön