18 / 04 / 2024

Kayseri'nin 2018 yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri'nin 2018 yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2018 yılı yatırımlarını planlamak üzere bürokratlarıyla geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirdi.



Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2018 yılı yatırımlarını planlamak üzere bürokratlarıyla geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirdi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, toplantıda yaz döneminde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar tek tek masaya yatırıldı.


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yatırım toplantısına Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve belediye bünyesindeki şirketlerin yöneticileri katılım gösterdi. Yapılan toplantıda devam eden yatırımlar, yaz döneminde başlanacak olan projeler ve tamamlanan projelerin hizmete sunulması gibi konular görüşüldü. Kent merkezi ve ilçelerdeki yatırımların tek tek ele alındığı planlama toplantısında, her daire başkanı yaptıkları işlerle ilgili bilgiler verdi. Toplantıda gerçekleştirilecek projelerle ilgili bütçe ve ekip planlaması yeniden gözden geçirildi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, seçim döneminde de yatırımlarda hız kesmediklerini belirterek, daha huzurlu ve daha konforlu bir kent hayatı için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyledi.


Geri Dön