19 / 04 / 2024

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Melikgazi Belediye Başkan  Memduh Büyükkılıç, Emlak vergisi 2'nci taksitlerinin 1 Kasım ile 30 Kasım 2018 tarihleri arasında yatırılması gerektiğiniz söyledi.



 

Emlak vergisi 2'nci taksitlerinin 1 Kasım ile 30 Kasım 2018 tarihleri arasında yatırılması gerektiğini söyleyen Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç,  1 Ocak ile 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında yatırılması gereken emlak vergisi 1'nci taksitlerini yatıran mükelleflere de ayrıca teşekkür etti.

Kayseri Gündem'de yer alan habere göre, Belediye yatırım ve hizmetlerinin temelini, vergilerin oluşturduğunu söyleyen Başkan  Memduh Büyükkılıç, özellikle ilçe sınırları içerisinde tarla, arsa ve evleri bulunan mükelleflerin ödemiş olduğu vergilerin, yine hizmet olarak kendilerine geri yansıdığını belirtti. Melikgazi Belediyesi olarak birçok ilk'i başlattıklarını dile getiren Başkan  Memduh Büyükkılıç, kredi kartı ve internet üzerinden vergi ödemeyi ilk kez başlatarak, yeni bir hizmet anlayışı ile hizmet kalitesini artırdıklarını da belirtti.

Emlak vergisinin ödenmesi süresinde mükelleflere tahakkuk ettirilen verginin ilk taksitinin yüzde  93 tahsil edilmiş olduğunu tespit ettiklerini dile getiren Başkan, Memduh Büyükkılıç, tahsilatın yüksek olduğunu çünkü Melikgazi de yatırım ve hizmeti gören ve faydalanan mükelleflerin vergisini zamanında ödediğini belirtti. Başkan  Memduh Büyükkılıç, Emlak vergisini yatırarak vatandaşlık görevini yerine getiren mükelleflere de teşekkür etti.

Ödediğiniz emlak vergisini geri alabilirsiniz!


Geri Dön