27 / 04 / 2024

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Emlak Vergisi ilk taksiti yatırma süresinin 31 Mayıs 2019 tarihinde sona ereceğini söyledi.



Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Emlak Vergisi ilk taksiti yatırma süresinin 31 Mayıs 2019 Cuma günü son bulacağını söyleyerek, ödemeler konusunda kredi kartı, taksitlendirme, EFT, internetten ödeme ve posta çeki gibi seçenekler sunduklarını belirtti.

Melikgazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, yasa gereği vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için emlak vergilerinin ilk taksitlerini Mayıs ayı içerisinde yatırmaları gerektiğini söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu “Veznelerde sıkışıklık ve kargaşaya meydan vermemek, vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için hatırlatma yapmak istedik. Belediyemiz de emlak vergisi ödeme kolaylıkları sağlanmıştır. Kredi kartı, internetten ödeme, posta çeki ile ödeme gibi tüm imkânlar mükelleflerin emrindedir.” şeklinde konuştu.

Vergi mükelleflerinin belediyenin 412 228 nolu hesabına yatırabileceklerini belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, mükellefleri duyarlılık ve bilinçle vergilerini yatırmaya davet ettiğini, yatırılacak her kuruş verginin ilçe halkına hizmet olarak geri döneceğini de söyledi.

Emlak vergisi nereye ödenir?


Geri Dön