27 / 04 / 2024

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, ilçedeki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.



Kayseri Belikgazi Kazım Karabekir ve Küçükali Mahallelerinde süren kentsel dönüşüm konutlarını yerinde denetleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, çalışmalar hakkında yetkililerden bazı bilgiler aldı.

Melikgazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, kentsel dönüşümde referans belediye olduklarını ve nitelikli konutlar yapıldığını söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, “İnşaatların en iyi şekilde devam etmesi için temelini attığımız binaları yerinde inceliyoruz. Yeni kentsel dönüşüm çalışmalarımızı da devam ettiriyoruz. Çok güzel nitelikli konut ve dükkânlar ortaya çıkmış. Kentsel dönüşümde belediyemiz referans. İnşallah en kısa sürede binaları tamamlayarak vatandaşlarımıza anahtar teslimi yapacağız. Belediye olarak peyzaj ve çevre düzenini yaparak kullanıma hazır hale getireceğiz.  İnşallah vatandaşlarımız ağız tadıyla otursunlar.” dedi.

“Memduh Büyükkılıç Başkanımıza, belediye personelimize ve inşaat firmalarımıza çalışmaları için teşekkür ederim.” diye konuşan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Özveriyle büyük bir başarıya imza attılar. Kaliteli konutların yapımı ve teslimi noktasında Melikgazi Belediyesi olarak güzel hizmetler yapıyoruz. Vatandaşlarımızda belediyemize güvendikleri için kendi elleriyle gecekondularını belediyemize teslim edip yeni binaların yapılmasını istiyorlar. Bizde hem Bakanlığımız hem de Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle yeni alanlarda kentsel dönüşüm çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.


Geri Dön