26 / 04 / 2024

Kayseri Millet Bahçesi'nin ihalesi 10 Haziran'da!

Kayseri Millet Bahçesi'nin ihalesi 10 Haziran'da!

Kayseri'de 150 milyon TL yatırımlı Millet Bahçesi için 10 Haziran 2020 tarihinde ihale düzenlenecek.



Kayseri'de 150 milyon TL yatırımlı Millet Bahçesi için 10 Haziran tarihinde ihale düzenlenecek. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında, şehirte yeni müjdelerin gelmeye devam ettiğini belirtti. Önemli projelerin kente kazandırılması için çalışmalara devam ettiklerini belirten Çopuroğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun havaalanı ve yeni raylı hat ihalelerinin çok kısa bir zaman içerisinde yapılacağının müjdesini önceki günlerde verdiğini söyledi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın da dün Ankara'dan Talas Millet Bahçesi sürecinin başladığı ile alakalı müjde verdiğini dile getiren Çopuroğlu, şu şekilde devam etti: "Kısmet olursa bizim millet bahçemiz 10 Haziran'da ihaleye çıkıyor. 'Yapıldıydı, yapılacaktı, oraya az katlıverildi, çok katlı verildi, ranta çevrildi, çevrilecekti' gibi ifadeler, inşallah 10 Haziran'daki ihaleden sonra herkesin gurur duyduğu bir atmosfere dönüşecek. 150 milyon liralık bir yatırım öngörülüyor. Büyükşehir Belediyesi personeline teşekkür etmek lazım. Bu projeyi A'dan Z'ye kadar kendi imkanlarıyla kendi bünyelerinde yapmak suretiyle hem ekonomiye bir kazanç temin etmiş oldular hem de tecrübe kaydedilmiş oldu. Bundan sonraki süreçte de müjdeli haberler vermeye devam edeceğiz."

Çopuroğlu, belediye başkanlarına koronavirüsle mücadelede önemli çalışmalar yaptıkları için de teşekkürlerini sundu. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da Kayseri'nin endüstri, sanayi, tarım, hayvancılık ve turizmin merkezi olduğunu söyledi.Belediye olarak şehir genelinde Kovid-19 ile ilgili tedbirleri artırdıklarını dile getiren Büyükkılıç, vatandaşlara sosyal mesafe kuralına uymaları tavsiyesi de verdi.

 

TOKİ'den 81 ile 154 millet bahçesi geliyor!


Geri Dön