24 / 04 / 2024

Kayseri Park, 23 Nisan etkinlikleri devam ediyor!

Kayseri Park, 23 Nisan etkinlikleri devam ediyor!

Kayseri Park, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı kapsamında birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Kayseri Park, yaptığı sosyal aktiviteler, kampanyalar ve sosyal projeleri ile Kayseri 'nin çekim noktası olmaya devam ediyor...



Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, belirli gün ve haftalarda yaptığı sosyal aktiviteler, konser ve imza günleri, kampanyalar ve sosyal sorumluluk projeleri ile Kayseri 'nin çekim noktası olmaya devam ediyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Kayseri Park ve Cinebonus işbirliği ile bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi. 18-29 Nisan tarihleri arasında, Kayseri 'de yaşayan daha önce sinemaya hiç gelmemiş 7-8 yaş grubu, 9500 çocuğa animasyon türünde film izletilerek, sinema keyfi yaşatılıyor. Günün anısına Kayseri Park & Cinebonus logolu şapkalar minik ziyaretçilere dağıtılıyor.

Etkinlikler kapsamında, minik ziyaretçiler el emeklerini, resimlerini ve fotoğraflarını da sergileyecekler. Kayseri Park, minik ziyaretçilerine “Sahne Sizin çocuklar ” diyerek gösteri alanına sahne kuruyor. Bütün minik ziyaretçiler yeteneklerini sahnede sergileyerek, aileleri ile mutlu anlar yaşacaklar.

Kayseri Park, Kayseri 'nin ilk alışveriş merkezi olarak başladığı yola, verdiği hizmetlerle tek olarak devam ediyor.


Geri Dön