20 / 04 / 2024

Kayseri Park 8 Eylül'e kadar 24.00'da kapanacak!

Kayseri Park 8 Eylül'e kadar 24.00'da kapanacak!

Orta Anadolunun ilk ve en büyük Alışveriş ve Yaşam merkezi Kayseri Park´ta  130 mağazanın yer alıyor



130 mağazanın yer aldığı Orta Anadolunun ilk ve en büyük Alışveriş ve Yaşam merkezi Kayseri Park´ta  ziyaretçilerine bayram alışverişlerinde hem kaliteyi hem de kazancı bir arada sunuyor.

Kayseri´nin yanı sıra Sivas, Yozgat, Niğde, Nevşehir ve Kahramanmaraş´tan gelenlerin de alışveriş yaptığı Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi´n de giyimden ev aksesuarlarına, teknolojiden gıdaya her türlü ihtiyaca `en uygun fiyatlarla´ cevap veriyor. En kaliteli markaların %70´e varan indirimleri  ile Kayseri Park ´ta `hem kaliteli hem ucuz alışveriş´ keyfini bir arada yaşanıyor!

Şeker kutusu hediye

Kayseri Park , bayrama özel olarak kapanış saatlerini de yeniden düzenledi. 08 Eylül gününe kadar kapanış saatini 24.00´a çeken Kayseri Park, ayrıca 50 YTL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçilerine şeker kutusu hediye ediyor.

Hem kaliteli hem bol alışveriş!

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam merkezi , bayram alışverişleriniz  için tam anlamıyla biçilmiş kaftan. Kayseri Park´taki Nike, LCW, İnci, Kiğılı, Flo, Mango, İpekyol, Derimod, Fabrika, Pierre Cardin, U.S Polo, Polaris, LTB, Park Bravo, Levi´s, Hotiç, Damat, Desa, Panço gibi markalar ürünlerini neredeyse yüzde 70´lere varan indirim imkânlarıyla müşterilerine sunuyor. Bayram alışverişleri için Kayseri Park´ı tercih edenler buradan gülen gözlerle ve mutlulukla ayrılıyor.


Geri Dön