29 / 03 / 2024

“Kayseri Park’tan Üç Muhteşem Citroen” kampanyasının talihlileri dün belirlendi!

“Kayseri Park’tan Üç Muhteşem Citroen” kampanyasının talihlileri dün belirlendi!

Kayseri Park’ ın 16 Kasım - 30 Mart tarihleri arasında gerçekleşen ve “ Kayseri Park’ tan Üç Muhteşem Citroen ” adını taşıyan kampanyasının talihlileri dün belirlendi...



Kayseri Park’ın 16 Kasım-30 Mart tarihleri arasında gerçekleşen ve “Kayseri Park’tan Üç Muhteşem Citroen”  adını taşıyan kampanyasının talihlileri dün belirlendi. Noter huzurunda gerçekleşen çekilişle Sıla Benli İncar Otomotiv sponsorluğunda Citroen C5’in, Fatma Köşker C4’ün ve Ahmet Akgün’de C-Elysee’nin sahibi oldu. Kayserililer çekilişin ardından sahneye çıkan ünlü şarkıcı Keremcem’in şarkılarıyla da coştu.



Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin yeni yıl kampanyası sonuçlandı. Kayseri Park’ın 16 Kasım-30 Mart tarihleri arasında gerçekleşen ve “Kayseri Park’tan Üç Muhteşem Citroen” adını taşıyan kampanyasının talihlileri dün belli oldu. Noter huzurunda gerçekleşen çekilişle Sıla Benli İncar Otomotiv sponsorluğunda Citroen marka C5’in sahibi olurken, Fatma Köşker C4 ve Ahmet Akgün’de  C-Elysee model araç kazandı. Kampanyanın büyük ilgi gördüğünü söyleyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Taner Aydın, Citroen talihlilerinin 326 bin 253 çekiliş hakkı arasından belirlendiğini açıkladı. 


Keremcem konser verdi


Bu arada çekiliş için Kayseri Park’ta büyük bir organizasyon düzenlendi. Sunuculuğunu ünlü manken İpek Tanrıyar’ın yaptığı çekiliş sonrasında sevilen sanatçı Keremcem de şarkılarıyla Kayserilileri coşturdu. 


Geri Dön