25 / 04 / 2024

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi hız kesmiyor!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye’deki dikkat çeken kentsel dönüşüm çalışmalarından olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.



Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye’deki dikkat çeken kentsel dönüşüm çalışmalarından olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin inşaat şantiyesine gitti ve burada incelemeler yaptı.

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Başkan Büyükkılıç'ın yanı sıra Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman ile daire başkanları da incelemlere katıldı. 

Şantiye alanında açıklamalar yapan Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hız kesilmediğine dikkat çekerek, “Hatırlanacağı üzere birinci etabın, Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile anahtarları teslim edildi, hem dükkân hem de evlerin. Ağız tadıyla otursunlar. Süreç de çok şükür iyi getirdi. Vatandaşlarımızın da memnuniyeti de söz konusu oldu” diye konuştu.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi hız kesmiyor!

2022 SONBAHARINDA TESLİM EDİLECEK

Başkan Büyükkılıç, 1'inci etabın ikinci kısmının 2022 yılı sonbaharında teslim edilmesinin hedeflendiğine vurgu yaparak, şöyle konuştu:

“Şimdi 1. Etabın 2. bölümüyle ilgili 3 blok halinde 500 konut, 40 tane dükkânı içeren projenin çalışmaları hızla devam ediyor. Şu anda 7. kattayız. Burada da temel aşaması tamamlandı. Otoparkıyla, katlarıyla 500 daire ve 40 dükkân böylece bu kısma ilave edilmiş olacak. Maksimum sonbahara, seneye okulların açılma dönemine teslim edeceğiz inşallah. Kazasız belasız hak sahiplerimizin buralara ağız tadıyla oturmasını temenni ediyoruz.”

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşümde ikinci etap yıkımları başladı!

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!


Geri Dön