25 / 04 / 2024

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlanacak!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlanacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi şantiye alanında incelemelerde bulundu. 



Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi hızla ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çalışmaların Ramazan Bayramı'nda sonra daha da hız kazanacağını söyledi. 

Kayseri Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan habere göre, Dr. Memduh Büyükkılıç, bürokratlarıyla birlikte Sahabiye Projesini yerinde takip etti. Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi şantiye alanına giden Başkan Büyükkılıç, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin inşaatları devam eden birinci etabında 622 daire ve 55 iş yeri ile 39 bin metrekare büyüklüğünde iki katlı otopark bulunuyor. Projede çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Bayramdan sonra daha yüksek bir tempoyla çalışmalar sürecek. Hak sahiplerine konut ve iş yerlerini zamanında vereceğiz. Böylesine prestijli bir proje şehrimize hayırlı olsun” dedi.

 


Geri Dön