27 / 04 / 2024

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.



Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun vizyon 2028 projeleri arasında bulunan ‘Kale Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaları hızlandı.

Giresun Belediyesi'nde yer alan habere göre; projeyle ilgili belediyede yapılan toplantıya, Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği İl Müdürü Cengiz Varol, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve ilgili Birim müdürleri katılım gösterdi.

Toplantıda, avan projesinin yetkili firması ile video konferans yoluyla bir araya gelindiği ve avan projesinin sunumu gerçekleştirildiği belirtildi.

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi nde çalışmalar hızlandı!

Firma tarafınca hazırlanan projelerin artıları ve eksileri üzerinde konuşuldu. İki saatten fazla süren toplantıda, görüş alışverişi yapılırken, projenin revize edilerek yeniden sunulmasına karar verildi.

‘Kale Kentsel Dönüşüm Projesi’nin çok önemli olduğuna dikkat çeken Giresun Belediye Başkanı Aytekin, “Projelerimizi birer birer hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. ‘Kale Kentsel Dönüşüm Projesi’ de bizler ve şehrimiz için çok önemli bir proje. Bakanlıklarımızda yakından takip ettiğimiz ve kalemizde kimlikli bir şehir adına tarihi siluete geri dönüyoruz. Çok kapsamlı bir proje. Bu projenin ilk ayağı olan avan proje toplantısında arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bu proje şehrimize değer katacak” dedi.

 

Giresun'da kentsel dönüşüm kapsamında 28 binada 96 bağımsız bölüm tespit edildi!

Geri Dön