25 / 04 / 2024

Kayseri Şehir Hastanesi açıldı!

Kayseri Şehir Hastanesi açıldı!

Kayseri'de yapımı tamamlanan 5 yıldızlı otel konseptinde hazırlanan Kayseri Şehir Hastanesi dün hizmete açıldı. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.



Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kayseri Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitingin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Kocasinan İlçesine bağlı Molu Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 5 yıldızlı otel konseptinde hazırlanan 1607 yataklı Türkiye'nin en büyük şehir hastanesini dün hizmete açtı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Şehir Hastanesi Açılış Töreni'ndeki konuşmasına katılımcıları selamlayarak başladı. 

 
Kayseri Şehir Hastanesi'nin bin 607 yatak kapasitesi, 466 bin 400 metrekare kapalı, 281 bin 500 metrekare açık alanıyla açılan şehir hastanelerinin en büyüğü olduğunu söyleyen Erdoğan, 4 ana hastane binasıyla fizik tedavi ve adli tıp birimlerinden oluşan hastanede 413 poliklinik odası, 253 yoğun bakım ünitesi ile 43 ameliyat masası bulunduğu bilgisini aktardı.


"Münbiç'i dolaş da gel"

Erdoğan,  Kayseri ve bölge için hayırlı olmasını dileyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz bu hastaneleri Kılıçdaroğlu için de yaptık. Gelsin, gelsin. At denize, balık bilmezse Halik bilir. Ben ona diyorum ki yaptığımız yollardan geç, Osmangazi Köprüsü'nden geç, Avrasya Tüneli'nden geç, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geç. Geçerken şöyle bir de CD'yi koysunlar, orada senin hakikaten aracında özellikle CD çalara, orada dinle. Hele hele az önce Esat Kabaklı'nın, dinledik ya, hele hele 'Gez Oğlum'u dinlerse bir başka olur. Hani Tatlıses diyor ya 'Afrin'i dolaş da gel', bir de onu dinletmek lazım. Daha ileri gidip Münbiç'i dolaş da gel. İstese de istemese de biz bu yolda durmak yok, yola devam dedik, gideceğiz."

 

"Türkiye artık geri döndürülemez bir yola girmiştir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Türkiye artık geri döndürülemez bir yola girmiştir. On yıllardır sorun, kriz ve kaos üreten mevcut yapının devam etmesi veya geri getirilmesi mümkün değildir." dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"Ülkenin ve milletin geleceği için tek bir proje dahi ortaya koyamayanlar, bakıyorsunuz seçimlerde eski Türkiye'yi geri getirmekten, eski sisteme geri dönmekten bahsediyorlar. İkballerini ve koltuklarını eski köhne sistemin boşluklarına borçlu bu kesimler, milleti mümeyyiz olarak görmüyor ancak bilmiyorlar eski hal muhal, yeni hal bunlar için ya izmihlal."

 

Kayseri Şehir Hastanesi açıldı!


Geri Dön