25 / 04 / 2024

kayseri şehir hastanesi

kayseri şehir hastanesi

Bağımsız Devletler Topluluğu ve MENA ülkelerinden Türkiye'deki şehir hastaneleri modeline büyük bir ilgi var. Yabancı ülkelerden gelen heyetler, şehir hastanelerini inceleyip kendi ülkelerine adapte etmeyi planlıyor.

Kayseri'ye millet bahçesi geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de eski Hava İkmal Bakım Merkezi'nin olduğu alana millet bahçesi yapacaklarını söyledi...

Kayseri Şehir Hastanesi açıldı!

Kayseri'de yapımı tamamlanan 5 yıldızlı otel konseptinde hazırlanan Kayseri Şehir Hastanesi dün hizmete açıldı. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Kayseri Şehir Hastanesi meclis gündeminde!

Kayseri Şehir Hastanesi, TBMM gündemine taşındı. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kayseri Şehir Hastanesi 14 Mart 2017'de açılacak!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Kayseri Şehir Hastanesi 14 Mart 2017'de, Isparta ve Yozgat 2016 sonu veya 2017 başında, Ankara Bilkent 2017'nin başında açılacak" dedi.

Kayseri Şehir Hastanesi 2017'de açılacak!

Kayseri'nin en büyük projelerinden biri olarak gösterilen Kayseri Şehir Hastanesi 2017 yılının Mart ayında hizmete açılacak. Hastanenin temeli 2011 yılında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılmıştı.

Milletvekilleri Kayseri Şehir Hastanesi inşaatını inceledi!

AK Parti Kayseri milletvekilleri İsmail Tamer ve Yaşar Karayel, yapımı devam eden Şehir Hastanesi'nde inceleme yaparak yapılan çalışmaları yerinde inceledi...

‘Çılgın’ hastane projesi için imzalar bugün atılacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın ‘çılgın projeleri’ arasında yer alan kampus hastaneleri için imzalar bugün atılıyor. İmza töreni Başbakan Erdoğan' ın katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’ nde gerçekleştirilecek...

Kayseri Şehir Hastanesi'nin yapımına başlandı!

Resmi Gazete'de yayınlanan yasaya göre, kamu ile özel sektörün işbirliğiyle sağlık tesislerinin inşasına başlandı...

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Kayseri Şehir Hastanesi'nin yapım işinin verildiği şirketin ekipman temini TBMM'de!

Kayseri Şehir Hastanesi'nin yapım işinin verildiği şirketin ekipman temini meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Şehir Hastanesi’ne hasta yakını misafirhanesi inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Şehir Hastanesi için hasta yakını misafirhanesi inşa edileceğini açıkladı. 

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Gar Tramvay Hattı 2 yılda tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, binlerce yıllık medeniyeti, kültürü ve zenginlikleriyle Anadolu'nun kalbi olan Kayseri'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. 

Kayseri Şehir Hastanesi projesi meclis gündeminde!

Kayseri Şehir Hastanesi projesinde yapılan iş artışı ve kamuya maliyeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çıray, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir'den arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için Kayseri Şehir Hastanesi yanında yeni bir fırsat daha sunuyor.

Bu yıl 5 ilde şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü verilerine göre; Ankara Bilkent, Manisa, Kayseri, Eskişehir ve Elazığ’da toplam 7 bin 988 yatak kapasiteli 5 modern şehir hastanesi daha hizmete girecek.

Kayseri Şehir Hastanesi karşısındaki iş yerleri teslim ediliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hizmet ve yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Kayseri Şehir Hastanesi karşısındaki 19 dükkan satışa çıkıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımcılar için önemli bir fırsat daha sunarak, şehir hastanesi karşısındaki 19 dükkanı satışa çıkarıyor.

Kayseri Şehir Hastanesi açıldı!

Kayseri'de yapımı tamamlanan 5 yıldızlı otel konseptinde hazırlanan Kayseri Şehir Hastanesi dün hizmete açıldı. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Kayseri Şehir Hastanesi yarın açılacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, 5. şehir hastanesini ülkemize kazandıracak. Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü, 5 Mayıs Cumartesi günü saat 17’de hizmete açılacak. 

Kayseri Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Şehir Hastaneleri Projesi kapsamında, şu ana kadar hizmete girenler arasında en büyüğü olma özelliğine sahip Kayseri Şehir Hastanesi açılışı için gün sayıyor. 

Kayseri Şehir Hastanesi 5 Mayıs'ta açılıyor!

Kayseri'nin yanı sıra çevredeki illere ve Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki hastalara da hizmet sunacak olan Kayseri Şehir Hastanesi 5 Mayıs'ta açılacak.

kayseri şehir hastanesi Haberi

kayseri şehir hastanesi

Yabancılar Türkiye'deki şehir hastaneleri modellerini kendi ülkelerinde hayata geçirmek istiyor. Ülkelerden gelen heyetler şehir hastanelerini inceliyor. YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ve MENA ülkelerinden (Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkeleri) Türkiye'nin şehir hastanesi modelini inceleyip kendi ülkelerine adapte etmek için heyetler geldiğini söyledi. Arslan "Bizler de özel sektör olarak şehir hastanelerinde kazandığımız bu tecrübeyi yurt dışına götürüp orada da uygulamak istiyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan haberde, YDA firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Arslan,  2019'un kendileri açısından yurt dışına daha fazla ağırlık verecekleri bir yıl olacağını söyledi. Yapısal reformlar sayesinde 2020'de tamamen toparlanmış, pozitif büyümelere sahip bir Türkiye göreceklerine inandıklarını söyleyen Arslan, "YDA Grup olarak Türkiye'nin ilk şehir hastanesi olan bin 607 yataklı Kayseri Şehir...