26 / 04 / 2024

Kayseri Şehir Hastanesi karşısındaki iş yerleri teslim ediliyor!

Kayseri Şehir Hastanesi karşısındaki iş yerleri teslim ediliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hizmet ve yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.



 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hizmet ve yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Başkan Mustafa Çelik, 2 Haziran Cumartesi günü üç ayrı törenle yeni yatırımların hayata geçirileceğini kaydetti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yoğun bir hafta sonu daha geçireceklerini belirterek 2 Haziran Cumartesi günü üç ayrı tören yapacaklarını söyledi. Cumartesi günü yapacakları ilk törende Şehir Hastanesi karşısında inşa edilen iş yerlerinin anahtarlarını teslim edeceklerini dile getiren Başkan Çelik, Şehir Hastanesi karşısında yeni bir iş ve yaşam merkezi oluştuğunu kaydetti. Başkan Çelik, anahtar teslim töreninin saat 13.00’te yapılacağını söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, 2 Haziran Cumartesi günü saat 15.00’te ise İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi’ni hizmete açacaklarını belirtti. İncesu’ya çok güzel bir tesis kazandırdıklarını dile getiren Başkan Çelik, pek çok hizmetin bir arada verilebileceği Kadın ve Gençlik Merkezi’nin İncesu’ya yakışacağını söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2 Haziran'da yapılacak bir başka açılışın da Yahyalı’da olacağını söyledi. Yahyalı Meydanı için güzel bir projeyi hayata geçirerek ilçeye yakışır bir meydan yaptıklarını belirten Başkan Çelik, Yahyalı Meydanını da saat 17.00’de törenle açacaklarını söyledi.    
 


Geri Dön