26 / 04 / 2024

Kayseri Starlife projesi!

Kayseri Starlife projesi!

Firma: Numanoğlu İnşaat

Proje: Starlife

Numanoğlu İnşat girişimi ile inşa edilen Kayseri Starlife projesi toplamda 7 bloktan meydana geliyor. Numanoğlu İnşaat Kayseri Starlife Evlerinde konutların anahtar teslimleri sahiplerine 2015 Ağustos'da teslim edilecek...



7 blok halinde yükselen  Starlife  projesi lokasyon olarak Kayseri'de konumlandırılan Kayseri Starlife projesinde konutların satış süreci tüm hızıyla devam ediyor.


4 oda 1 salon dairelerden oluşan Kayseri Starlife projesi  Numanoğlu İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Numanoğlu İnşaat Starlife satış ofisi ile 444 38 68 no'lu telefondan irtibata geçebilirsiniz.


Kayseri Starlife projesinde konutların anahtar teslimleri 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek. Starlife Evlerinde yer alan blokların 5'i 10 katlı, geriye kalan iki tanesi ise 11 katlı olarak inşa ediliyor.


Starlife satılık daire fiyatları bilgisi hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz. Kayseri Starlife ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor, kalan banka kredisi ile ödenebiliyor.


Kayseri Starlife nerede?

Starlife adres: Hunat Mh. Özdoğan Sk. Turkuaz İş Mrk. No : 5/26 Melikgazi/KAYSERİ (Satış ofisi)


Kayseri Starlife ulaşım krokisi:


 Kayseri Starlife projesi!


Telefon: 444 38 68 

Web Adresi: www.numanoglu.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön