29 / 03 / 2024

Kayseri Yamula Baraj Gölü cazibe merkezi oluyor!

Kayseri Yamula Baraj Gölü cazibe merkezi oluyor!

Kocasinan Belediyesi Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek adına emin adımlarla ilerliyor. Şehri sahil kentine çeviren Yamula Baraj Gölü’nün etrafında Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar artarak devam ediyor.




Kocasinan Belediyesi Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek adına emin adımlarla ilerliyor. Şehri sahil kentine çeviren Yamula Baraj Gölü’nün etrafında Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar artarak devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yeni Kayseri’yi Kocasinan’da kurmak için gece-gündüz çalıştıklarını vurguladı.


Geçtiğimiz ay vatandaşın hizmetine sunulan yüzer iskele ve yüzer havuzu yerinde gören Başkan Çolakbayrakdar, yapılan çalışmalar hakkında Başkan Yardımcısı Ali Bulu’ dan bilgiler aldı. Daha sonra bir değerlendirmede bulunarak Yamula Baraj Gölü’nün cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek ve alternatifleri artırmak için projeleri birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.


“Kayseri’nin denizi olarak bilinen Yamula Barajı kıyısında değişik sosyal mekanlar ve imkanlar ile vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz.” diyen Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Daha modern, daha yaşanabilir, daha yeşil, daha temiz ve daha güzel bir Kocasinan için aralıksız çalışıyoruz. Ayrıca Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek, zenginleştirmek ve alternatifleri artırmak için projeleri hayata geçiriyoruz. Yamula Barajı kıyısında değişik sosyal mekanlar ve imkanlar oluşturduk. Daha güzel bir çehreye kavuşması için de yoğun gayret sarf ediyoruz.”


Başkan Çolakbayrakdar, yeni Kayseri’yi Kocasinan’da kurmak ve Kocasinan’ı Kayseri’nin Yeni Yüzü yapmak için çalışmalara devam edeceklerini ifade ederek sözlerini tamamladı.



Kocasinan Belediyesi



Geri Dön