29 / 03 / 2024

Kayseri'ye iki yeni Emniyet Müdürlüğü binası!

Kayseri'ye iki yeni Emniyet Müdürlüğü binası!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, iki mahalleye Emniyet Müdürlüğü için yeni hizmet binası inşa edecek. Emniyet binalarının temeli yarın atılacak.




Kayseri Büyükşehir Belediyesi, iki mahalleye Emniyet Müdürlüğü için hizmet binası yapacak. Eskişehir Bağları ve Belsin-Selimiye Mahallesi’ne yapılacak olan Emniyet binalarının temeli 16 Mart Perşembe günü atılacak. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in kısa süre önce açıkladığı 2017 projeleri içinde olan bir yatırımın daha temeli atılıyor. 5 yıldızlı sosyal yaşam merkezlerinin ardından bu kez de Emniyet Müdürlüğü’ne yapılacak olan iki ayrı hizmet binasının temeli atılacak.

Belsin-Selimiye Mahallesi ile Eskişehir Bağları bölgesine iki ayrı Emniyet binası yapacaklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, “Bir süre önce ilimizi ziyaret eden İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya yapacağımız Emniyet binalarının projelerini sunduk. Sayın Bakanımız projeleri çok beğendi ve diğer şehirlerde de bu binalardan yapılmasını istedi. Görüldüğü gibi hazırlamış olduğumuz projeler Türkiye’ye örnek oluyor ve model alınıyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Emniyet binalarının temeli 16 Mart Perşembe günü saat 14.00’de düzenlenecek törenle atılacak. Temel atma töreni Belsin-Selimiye Mahallesi’nde yapılacak.   




Kayseri Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön