26 / 04 / 2024

Kazlıçeşme Büyükyalı Evleri fiyatları!

Kazlıçeşme Büyükyalı Evleri fiyatları!

Firma: Özak-Yenigün-Ziylan

Proje: Büyükyalı

Kazlıçeşme Büyükyalı Evleri fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen projede yüzde peşinat fırsatı sunuluyor...



Büyükyalı İstanbul Evleri deniz gören ve ulaşım kolaylığı sağlayan konumu ile avantajlar sağlıyor.  Büyükyalı  İstanbul teslimleri 2019 yılının ilk çeyreğinde yapılacak. 


İstanbul Zetinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul Evleri toplam 1.500 daire, ofis ve ticari ünitelerden oluşuyor. 


111 bin metrekare alan üzerinde yükselen Kazlıçeşme Büyükyalı Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 



Büyükyalı İstanbul Evleri Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje Deniz Kapı, Bahçe Kapı, Kemer Kapı ve Gün Kapı olarak dört mahalle konseptinde yükseliyor.



Kazlıçeşme Büyükyalı Evleri fiyatları!

Büyükyalı İstanbul fiyat listesi Gün Kapı etabındaki sınırlı sayıdaki 1+1 ve 2+1 dairelerde, mevcut ödeme koşullarına ek, lansmana özel yüzde 8’lik indirimle, KDV dahil 746 bin liradan başlıyor. Projede daire büyüklükleri 77 metrekare ile 527 metrekare arasında değişiyor. 

 


Büyükyalı İstanbul ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5 peşinat sonrasında yüzde 15'lik kısım bir yıl sonra ödeniyor ve kalan tutar banka kredisi ile ödeniyor. 


Zeytinburnu Büyükyalı İstanbul projesinde çocuk oyun alanları, fitness, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, cafe, restoran, kapalı otopark gibi özellikler de olacak.


Adres: Kennedy Cad. Kazlıçeşme Mahallesi 34020 Zeytinburnu, İstanbul / Türkiye


Tel: 0212 557 73 73

Web: http://buyukyali.com/

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön