24 / 04 / 2024

büyükyalı evleri ödeme bilgisi

büyükyalı evleri ödeme bilgisi

Kazlıçeşme Büyükyalı Evleri fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen projede yüzde peşinat fırsatı sunuluyor...

Büyükyalı İstanbul'da yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Büyükyalı İstanbul projesi İstanbul'un merkezi Zeytinburnu sahilinde yükseliyor. Toplam 111 dönümlük arazide hayata geçirilen projede yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme kampanyası başladı...

Özak GYO Büyükyalı'dan 80 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Özak GYO, Büyükyalı Projesi'ndeki C Blok ve T2 Blokta yer alan 10 adet bağımsız bölümü yüzde 10 peşin 60 ay vadeli ödeme seçeneği ile KDV dahil 80 milyon TL bedelle satın aldı...

Büyükyalı projesinin imar sorunu çözüldü!

Bakırköy-Zeytinburnu sahilinde sur gibi yükselen yeni konut projelerinden biri olan ve açılan dava sonucu plansız kalan Büyükyalı projesinin imar sorunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çözüldü.

Büyükyalı İstanbul'dan faiz indirimine destek!

Bankaların kredi faizlerini düşürmesi ile birlikte hareketlenen konut sektörüne büyük bir destek de Büyükyalı İstanbul’dan geliyor.

Büyükyalı İstanbul akıllı ev çözümleri ile dikkat çekiyor!

Konsepti, kalite ve tasarımının yanı sıra akıllı ev sistemleriyle de dikkat çeken Büyükyalı İstanbul'da daire sakinleri akıllı telefon ve tabletleriyle evlerine dışarıdan müdahale edebiliyor..

Büyükyalı Aile Kredisi’nde son gün 10 Mayıs!

İyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükyalı İstanbul BAK Kredisi için son tarih 10 Mayıs 2018 olarak açıklandı.

Büyükyalı İstanbul'un şantiyesi en iyi seçildi!

Büyükyalı İstanbul şantiyesi, Emlak Konut projeleri arasında yapılan değerlendirmede “En İyi Şantiye” seçildi...

Büyükyalı İstanbul çocuklar için iyi yaşamın adresi! 

Büyükyalı İstanbul projesi “İnsan” ve “İyi yaşam” kavramlarını odağına alan sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “İyi bir yaşam” sunmayı hedefliyor. 

Büyükyalı Aile Kredisi'yle iyi yaşama adım atmanın tam zamanı!

Kazlıçeşme’de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Büyükyalı Aile Kredisi (BAK) adını verdiği kişiye özel ve esnek finansman modeliyle projenin ayrıcalıklarını keşfeden ailelerle buluşturuyor.

Büyükyalı İstanbul iyi bir yaşam için yemek kitabı hazırladı!

“İnsan” ve “İyi yaşam” kavramlarını odağına alan  Büyükyalı İstanbul, sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “İyi bir yaşam” sunmayı hedefliyor. 

Emlak Konut Büyükyalı İstanbul ne zaman teslim?

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde konumlandırılan Büyükyalı İstanbul Yarımada Bloğu'nda fiyatlar 935 bin TL'den başlıyor..

Özak Büyükyalı İstanbul fiyat bilgisi!

Özak Büyükyalı İstanbul fiyat bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde hayata geçirilen proje 1.500 konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşuyor. 

Büyükyalı İstanbul Zeytinburnu teslimat!

111 dönümlük arazi üzerinde konumlandırılan Büyükyalı İstanbul projesinin Yarımada Bloğu'nda fiyatlar 935 bin TL'den başlayarak değişiyor..

büyükyalı evleri ödeme bilgisi Haberi

büyükyalı evleri ödeme bilgisi

Büyükyalı İstanbul Evleri deniz gören ve ulaşım kolaylığı sağlayan konumu ile avantajlar sağlıyor. Büyükyalı İstanbul teslimleri 2019 yılının ilk çeyreğinde yapılacak. 


İstanbul Zetinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul Evleri toplam 1.500 daire, ofis ve ticari ünitelerden oluşuyor. 


111 bin metrekare alan üzerinde yükselen Kazlıçeşme Büyükyalı Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 



Büyükyalı İstanbul Evleri Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje Deniz Kapı, Bahçe Kapı, Kemer Kapı ve Gün Kapı olarak dört mahalle konseptinde yükseliyor.



Kazlıçeşme Büyükyalı Evleri fiyatları!

Büyükyalı İstanbul fiyat listesi Gün Kapı etabındaki sınırlı sayıdaki 1+1 ve 2+1 dairelerde, mevcut ödeme koşullarına ek, lansmana özel yüzde 8’lik indirimle, KDV dahil 746 bin liradan başlıyor. Projede daire büyüklükleri 77 metrekare ile 527 metrekare arasında değişiyor. 

 


Büyükyalı...