29 / 03 / 2024

KBJET’in ilk üyesi beeLokasyon oldu!

KBJET’in ilk üyesi beeLokasyon oldu!

Ticari Gayrimenkul Danışmanlığı’nda sektör öncüsü KUZEYBATI Gayrimenkul’ün yeni franchise sistemi KBJET’in ilk üyesi beeLokasyon oldu.



beeLokasyon kurucu ortakları Emre Alemdarzade ve Ramazan Gedik yapılan söyleşide “ perakende, gıda ve turizm alanında uzun yıllardır edindiğimiz deneyimlerimizi, sektördeki lokasyon yatırım ve kiralama faaliyetlerindeki eksiklikler ve yetersizlikleri gözlemleyerek, açığı kapatmak gayesiyle tam kapsamlı danışmanlık hizmeti olarak sunacağız “ dediler.


Ayrıca; beeLokasyon firması çalışmalarındaki özveri ve güven duygusunun “amatör ruhla profesyonel hizmet” anlayışı ile oluşacağını belirttiler. 


2015 yılında temelleri atılıp 2016 yılında resmen faaliyete başlayan beeLokasyon Frachise, lokasyon ve danışmanlık firması, kurumsal ya da kurumsallaşma hedefinde olan yiyecek içecek sektöründeki firmalara;


Franchise Danışmanlığı,

Lokasyon Danışmanlığı,

Fizibilite çalışması,

Sözleşme Danışmanlığı,

hizmeti vermek amacıyla KBJET çatısı altında yola çıkmıştır. 


KUZEYBATI’nın Gayrimenkul Sektörü'ndeki yirmi yılı aşkın tecrübesi, üstün teknolojisi altyapısı ve aynı zamanda  KBJET sisteminin, satış otomasyonu, e-pazarlama; çağrı merkezi ve  hukuk desteğini arkasına alan Beelokasyon; tam kapsamlı Franchise lokasyon danışmanlığı, Mülk Pazarlama ve Satış Hizmetlerini perakende ve gayrimenkul pazarına sunuyor olacak.


Sistem ile ilgili ayrıntılı tüm bilgiler için www.kbjet.com adresini mutlaka ziyaret ediniz.



Geri Dön