24 / 04 / 2024

Keçiören emlak satışında zirvede!

Keçiören emlak satışında zirvede!

TÜİK verilerine göre Türkiye’nin en büyük ilçesi Keçiören'de nisan ayında Ankara’da en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe oldu.



Türkiye'nin en büyük ilçelerinden olan Keçiören'in artış göstererek devam eden gelişimi, emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıdı. TÜİK'in raporuna göre Nisan'da Ankara'da en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe Keçiören oldu. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Bağlum ve Ovacık'ın yıldızını parlatacaklarına ve Cumhuriyet Kulesi, Doğal Ürünler Üretim ve Satış Merkezi ile Keçiören'in marka değerini güçlendireceklerine vurgu yaptı. 

Keçiören ilçesinde yaşayanların özellikle güvenlik ve huzuruna yönelik çalışmalara ağırlık vermeleri nedeniyle ilçenin giderek çekim ve cazibe merkezi haline dönüştüğünü söyleyen Başkan Turgut Altınok, "Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artıracak, hizmet belediyeciliğini ön plana çıkaracağız. Aynı zamanda Keçiören'i turizm destinasyonunda da önemli bir durak haline getireceğiz" diye konuştu. 

TÜİK'in açıkladığı verilere göre Nisan ayında Keçiören ilçesinde bin 194 konutun satışı gerçekleşti. Keçiören'i sırasıyla bin 73 konutla Mamak, 934 konutla Yenimahalle, 715 konutla da Altındağ izledi. Nisan'da Çankaya'da ise bin 261 konutun satıldı.


Geri Dön