29 / 03 / 2024

Keçiören konut satışında zirvede!

Keçiören konut satışında zirvede!

Emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıyan gelişimi ile Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Keçiören, konut satışlarında Ankara'nın lideri oldu.



 

Emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıyan gelişimi ile Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Keçiören, 2017'yi zirvede kapattı. TÜİK verilerine göre yılın son ayı Aralık ayında da Ankara'da en fazla konut satışı yapılan ilçe Keçiören oldu.

 

Keçiören Belediyesi’nin şehir planlama ve altyapı konusundaki başarılı çalışmaları sonucu gayrimenkul alımı ve oturum alanı olarak tercih edilmesi ile birlikte Keçiören ilçesinde Aralık ayında 2 bin 150 adet konut satıldı. Keçiören Belediyesi'nde yer alan habere göre, Keçiören'in ardından 2 bin 040 konut satışı ile Çankaya 2. olurken, onu bin 593 konut satışıyla Mamak, bin 287 konut satışıyla Etimesgut takip etti.

 

2018 YILINDA DA ZİRVEDE OLACAĞIZ

 

Hizmet belediyeciliğinin yanı sıra katılımcı belediyecilik ilkesiyle de hareket ettiklerini ve Keçiören'in her geçen gün geliştiğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak konuyla ilgili olarak, "Keçiören, kentsel dönüşüm projeleri, mahallelere yapılan topyekün yatırımları, örnek ve öncü belediyecilik uygulamaları ile gayrimenkul yatırımlarında ilk sıralarda yerini alıyor. Geçtiğimiz iki yıl boyunca da konut satışında Ankara'da birinci, Türkiye'de ikinci olduk.  Hem  gayrimenkul yatırımı hem de  Ankara'da insanların yaşamak için Keçiören'i tercih etmesi bizleri oldukça sevindiriyor. Biz Keçiören'in bir bütün olarak gelişmesinden yanayız, bu nedenle her mahallesine ayrı bir özen gösteriyor, planlamalarımızı o mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda yapıyoruz.2018'de de iddialıyız, insanlar yaşamak için de yatırım için de yine Keçiören'i seçecek."  diye konuştu.


Geri Dön