25 / 04 / 2024

Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nın temeli atıldı!

Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nın temeli atıldı!

Keçiören Belediyesi tarafından Kalaba Meydanı’nda inşa edilecek olan Halil İbrahim Sofrası’nın temeli atıldı. Törene, AK Parti Ankara milletvekilleri Aydın Ünal ve Yalçın Akdoğan da katıldı



Keçiören Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Halil İbrahim Sofrası'nın temelini attı. Kalaba Kent Meydanı'nda inşa edilecek olan dev tesisin temel atma törenine AK Parti  Ankara  milletvekilleri Aydın Ünal ve Yalçın Akdoğan'ın yanı sıra Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı. 6 ay içerisinde tamamlanması planlanan Halil İbrahim Sofrası'nın içerisinde bin 200 kişilik çok amaçlı salon, nikah salonu ve fuaye alanı dışında kokteyl ile bebek bakım odası bulunacak.


KEÇİÖREN BAĞRINA BASTI

Programda konuşan Yalçın Akdoğan, Keçiören'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çünkü Keçiören Cumhurbaşkanımızı bağrına bastı, en büyük desteği verdi" dedi. Halil İbrahim Sofrası'nın daha güzel bir mimariyle yenilenerek kapasitesinin geliştirileceğini söyleyen Akdoğan, "Keçiören sadece Ankara'nın değil, Türkiye'nin en hızla büyüyen gelişen ilçelerinden bir tanesidir"dedi.


OTOPARK SORUNU VARDI

Eski Halil İbrahim Sofrası'nda otopark sorunu bulunduğunu belirten Başkan Mustafa Ak ise, "Otopark sorununu çözmek için alt katına otopark yapacağız. Bin 200 kişilik toplantı ve yemek salonumuz mevcut. Hızlı nikahların gerçekleştirileceği nikah salonumuz ve küçük salonlarımız mevcut. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin bir gereği olarak ilçemizin ihtiyaç duyduğu tesisleri yapmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.


Sabah


Geri Dön