29 / 03 / 2024

Kelebek Mobilya Yozgat'ta mağaza açtı!

Kelebek Mobilya Yozgat'ta mağaza açtı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Serdar Sorfük, "Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ulaşırken, bulunduğumuz her bölgede müşterilerin öncelikli tercihi haline geliyoruz” dedi.



Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek; bu yıl gerçekleştirdiği açılışlarla hızlı büyümeye imza atıyor. Mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyen Kelebek’in, yeni mobilya ve mutfak mağazaları birer birer hizmete giriyor. Yozgat’ta 30 Mayıs Cumartesi günü törenle faaliyete geçen Kelebek Mobilya mağazasının açılışı; Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. 


Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ulaşıyoruz

Kelebek’in, tüketicinin hayatını kolaylaştıran fonksiyonel ve modüler mobilya üreten ilk marka olarak sektöre öncülük ettiğini vurgulayan Serdar Sorfük, “Türkiye’nin dört bir yanında yeni showroom’lar açmaya devam edeceğiz. Açtığımız her mağazanın, hem markamıza hem de bulunduğumuz kente ve ülke ekonomisine katkı sağladığına inanıyoruz. Yeni mağazacılık anlayışıyla, Yozgat gibi önemli bir kentte, müşterilerin öncelikli tercihi haline gelmeyi hedefliyoruz” dedi. 


Ulaşılabilir tasarımlarımız büyük ilgi çekiyor

Mobilya mağazacılığında yeterli ve elverişli bir teşhir alanı sunmaya önem verdiklerini belirten Serdar Sorfük, “Müşterilerimiz bir ürünü satın almadan önce yerinde deneyimlemek istiyor. Bugün açılışını yaptığımız Yozgat mağazamız da, müşterilerimizin ürünleri birbirinden rahatlıkla ayırt edebileceği kalabalıktan uzak alanlar sunuyor. Kelebek olarak, ‘ulaşılabilir tasarım’ yaklaşımıyla sunduğumuz oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları ve genç odalarımız; başta evlilik hazırlığındaki çiftler, evini yenilemek isteyenler, çocuk odası kurmak isteyen aileler ve kendisine ait bir oda isteyen gençlerimiz olmak üzere, tüm kullanıcıların ilgisini çekiyor” diye konuştu.


Hedef yıl sonuna kadar 200 mağaza

Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan Kelebek, 2015 yılı sonuna kadar yurtiçi ve yurtdışındaki mobilya mağazası sayısını 130’a, mutfak mağazası sayısını ise 70‘e çıkarmayı hedefliyor. 


Geri Dön