29 / 03 / 2024

Kelebek Mobilya'dan Anneler Günü'ne özel kampanya!

Kelebek Mobilya'dan Anneler Günü'ne özel kampanya!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Anneler Günü için düzenlediği kampanya ile en kıymetli varlığımız olan annelere, ekstra indirim sağlıyor. Kelebek’in ayrıcalıklı indirimle sunduğu şık ve konforlu berjer...



Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Anneler Günü için düzenlediği kampanya ile en kıymetli varlığımız olan annelere, ekstra indirim sağlıyor. Kelebek’in ayrıcalıklı indirimle sunduğu şık ve konforlu berjeri Luxy ile annenizi mutlu etme fırsatını kaçırmayın.  


Kelebek Mobilya, farklı beğeniler için tasarlayıp ürettiği serilerini, en avantajlı fiyatlarla kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Kelebek Mobilya’nın yeni ürünlerinden Luxy; 9-12 Mayıs 2014 tarihleri arasında geçerli olacak Anneler Günü kampanyası kapsamında, yüzde 15 mevcut indirimin üzerine ekstra yüzde 10 indirimle satışa sunuluyor. 


Annelere özel şık ve konforlu keyif koltuğu: Luxy 

Estetik ve işlevsel tasarıma sahip koleksiyonları ile hayatı kolaylaştıran Kelebek Mobilya, yeni berjer serisi Luxy ile kullanıcının konforlu vakit geçirmesini sağlayarak evlerde bambaşka bir atmosfer yaratıyor. Kelebek tasarımcıları, geçmişten günümüze yaşam alanlarının vazgeçilmez parçalarından biri olan berjeri, birbirinden farklı kumaşlarla tasarlayarak kullanıcıların beğenisine sunuyor. Anneler Günü kampanyası boyunca ekstra indirim sağlayan Kelebek’in, masif ayaklı ve dayanıklı yapısıyla öne çıkan keyif koltuğuna çok özel avantajlarla sahip olarak, annenize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. 


Kelebek Mobilya’nın tüm ürünleri, insan sağlığını tehlikeye atmayan ve çevre faktörünü ön planda tutan Avrupa Kalite Standardı’na uygun malzemeler kullanılarak üretiliyor. 

 


Geri Dön