25 / 04 / 2024

Kemal Kazan kimdir?

Kemal Kazan kimdir?

Bolu Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan kimdir? Kemal Kazan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kemal Kazan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kemal Kazan...



Kemal Kazan kimdir?

Bolu Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan kimdir? Kemal Kazan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kemal Kazan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?


Kemal Kazan biyografi..

Kemal Kazan, 1968 yılında Göynük Memeceler Köyü’nde doğdu. Memeceler Köyü İlkokulu’nda başlayan eğitim hayatı, Göynük İmam Hatip Ortaokulu’nun ardından, Bolu Anadolu Otelcilik Meslek Lisesi ile sürdü. 


Preston Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde eğitim hayatı devam eden Başkan Kemal Kazan, Bolu’da özel sektör işletmelerinde çeşitli yönetici pozisyonlarının ardından, askerlik hizmetini 1994 – 1995 yılları arasında tamamladı. 


1996 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başlayan Başkan Kemal Kazan, 2009 yılı yerel seçimlerinde Göynük Belediye Başkan Adayı olması nedeniyle ayrıldı.


Göynük ile bağını hiçbir zaman koparmayan Başkan Kemal Kazan, Göynük Süt Üreticileri Birliği ve Bolulular Platformu kurucuları arasında yer aldı.


Evli ve 2 çocuk babası olan Kemal Kazan,iyi derecede İngilizce bilmektedir.


Bolu Göynük Himmetoğlu Köyü'ne acele kamulaştırma kararı!




Geri Dön