29 / 03 / 2024

Kemal Sayar'dan Sakarya SGM binasına övgü!

Kemal Sayar'dan Sakarya SGM binasına övgü!

Sakarya'ya kazandırılan Sosyal Gelişim Merkezi binası ile ilgili konuşan Prof. Dr. Kemal Sayar “ Bu muazzam yapının şehre kazandırılmasını sağlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum” dedi.




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilen seminer için Sakarya’ya gelen Prof. Dr. Kemal Sayar ile bir araya geldi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sakarya’da sosyal hizmetler alanında yapılan çalışmalara ilişkin konuşan Başkan Toçoğlu, Prof. Dr. Sayar’a çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Toplum için büyük öneme sahip


Sakarya’da SGM’lerin muazzam bir işlevi olduğunu dile getiren Prof. Dr. Kemal Sayar, “Sakarya’da Sosyal Gelişim Merkezi’nde daha öncede bulunmuştum. Bu merkezler toplum için büyük bir öneme sahip. Bu doğrultuda Sakarya’da çok önemli bir iş yapıldığını söylemeliyim. Bu muazzam yapının şehre kazandırılmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum” diye konuştu.

Sosyal Politikalarda 3.’lük


Başkan Toçoğlu, Sakarya’da sosya alanda yapılan çalışmalara değinerek “Türkiye’ye örnek olan Sosyal Gelişim Merkezlerimizi haayata geçirdik. Sosyal Politikalar alanında Sayın Cumhurbaşkanımızdan 3.’lük ödülünü SGM’lerimizle aldık. Çok şükür çocuk, genç, kadın, yaşlı, engelli toplumumuzun tamamına bu merkezlerimizde dokunuyoruz. Geyve, Akyazı ve Sapanca ilçelerimizde de SGM’ler inşa ettik. Yine Karasu’da çalışmalarımız tamamlanıyor. Sosyal belediyecilik alanında yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımızın yanında olmaya, merkezlerimizde faydalı ortamlar hazırlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Geri Dön