25 / 04 / 2024

Kemalpaşa Armutlu'ya doğalgaz müjdesi!

Kemalpaşa Armutlu'ya doğalgaz müjdesi!

Geçen yıl, ilçenin bazı mahallelerine doğalgaz getirilmesi için başlattığı girişimlerden olumlu sonuç alan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, geçtiğimiz günlerde İZMİRGAZ'ın başlattığı çalışmaları yerinde inceledi.




İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Armutlu mahallesi yıllardır beklediği doğalgaz hattına nihayet kavuşuyor. Geçen yıl, ilçenin bazı mahallelerine doğalgaz getirilmesi için başlattığı girişimlerden olumlu sonuç alan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, geçtiğimiz günlerde İZMİRGAZ'ın başlattığı çalışmaları yerinde inceledi. Yaklaşık 10 kilometrelik doğalgaz hattının döşeneceği mahallede çalışmaların 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacağı bilgisini veren Başkan Uğurlu, vatandaşların kısa süre sonra evlerine bağlantı yaptırabileceğini söyledi.


Geçtiğimiz gün beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Bülent Aksakal, Mehmet Türkmen ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Armutlu'ya giden Başkan Uğurlu, vatandaşlarla bir araya geldi. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Uğurlu, "Armutlu'daki vatandaşlarımız uzun yıllardır mahallelerine doğalgazın gelmesini bekliyordu. Bize gelen istek ve talepler de bu işin bir an önce gerçekleştirilmesi yönündeydi. Biz de bu iş için bir söz verdik. Böylece geçen yıl başlattığımız girişimler karşılık buldu. Zaten Ankara'ya da her gittiğimizde bu ve benzer konuların takipçisi olmuştuk. Böylece İZMİRGAZ çalışmalarına başladı. Bakanımız başta olmak üzere; emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.


SIRADA ULUCAK VAR


Yolda gördüğü vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmeye Başkan Uğurlu, önümüzdeki dönemde doğalgaz hattının Ulucak'a getirilmesi noktasında da çalışma yürüteceklerini söyledi. Başkan Uğurlu, "Armutlu'daki çalışmaların 3 ay içinde tamamlanmasını bekliyoruz. Bundan sonra da inşallah Ulucak halkımızın da bundan yararlanmasını sağlarız" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön