24 / 04 / 2024

Kemer Country'de son tango!

Kemer Country'de son tango!

Ekim ayı başında Kaz Dağları'nda sel sularına kapılarak 3 çocuğuyla birlikte vefat eden işadamı Esat Edin'in sahibi olduğu Kemer Golf Turizm A.Ş'nin başına, ortaklardan Fehmi Ercan Kefli geçti



Esat Edin vefatından bir ay önce şirketin merkezini Göktürk'ten Kavacık'a taşımıştı. Yine aynı tarihlerde Kemer Country sakinleri Kemer Country Su Evleri Yapı A.Ş adında şirket kurulmuştu. Muhtemelen bu yeni şirket, kurtarma planının bir parçası olacaktı.
Daha sonra basına yansıyan haberlere göre Esat Edin, Kemer Country'deki golf tesisleri için Mustafa Koç'a, binicilik tesisleri için Suzan Sabancı Dinçer'e, otel için de Hamdi Akın'a teklif götürmüş. Edin'in talihsiz ölümü bu planların gerçekleşmesine izin vermedi. Tabii bu arada şirketin varlığını sürdürebilmesi için yeni yönetim kurulunun da belirlenmesi gerekiyordu. Edin'in vefatından sonra yapılan ilk toplantıda Fehmi Ercan Kefli yönetim kurulu başkanlığına; Seçim Üstündağ, Ali Ünal ve Metin Erkuş da yönetim kurulu üyeliğine getirildiler. Şimdi Kemer Country'nin borçlarının büyük kısmının Murat Ülker'e olduğu konuşuluyor. Hatırlanacağı gibi Kefli ve Üstündağ, Esat Edin'le birlikte Murat Ülker'in inşaat şirketinde yönetim kurulu üyesi olarak görev almışlardı. Ne dersiniz, Kemer Country Murat Ülker'e kalır mı?

Para Dergisi

Geri Dön