26 / 04 / 2024

Kemer Tekirova Tac'ün Nisa Resort Otel açılıyor!

Kemer Tekirova Tac'ün Nisa Resort Otel açılıyor!

Kemer Tekirova'da doğa ve deniz ile iç içe 36.000 metrekare üzerine kurulu 5 yıldızlı otelimizde tam 7.000 metrekare alan bayanların rahatlıkla tatil yapabilmesi ve denize girebilmesi için ayrıldı.



Aynı zamanda otelimizde ilk bayanlara özel kaydıraklı yüzme havuzu mevcut. Alkolsüz Her şey dahil hizmet veren otelimiz 29 Şubat Tarihine kadar yapılan rezervasyonlarda çok özel tanıtım fiyatları ile sizleri bekliyor.


Azeri iş adamı Rauf MEMEDOV, Türkiye'de alternatif tatil sektörüne TAC'ün NİSA markası ile Kemer'de 5 yıldızlı bir otelle giriş yaptı. MEMEDOV, '' Türkiye'de turizm yatırımlarında bulunmaktan çok mutluyum. Daha önce de bir kaç otel ile görüşmelerimiz olmuştu ama kısmet bu döneme imiş. Türkiye'de kriz var söylemlerine inanmıyorum. Komşu ülkelere bakıldığında, Türkiye bir gül bahçesi gibi durmaktadır. Bunu bizim gibi iş adamlarının dışarıdan görmesi çok daha kolay olmaktadır.

Yaptığımız araştırmalarda gördüğümüz üzere alternatif turizmde orta gelir düzeyindeki vatandaşların bütçelerine uygun deniz kenarı 5 yıldız otellerin boşluğunu gördük. Şu anda da bu plana uygun hareket etmekteyiz. 2 adet daha tesis ile görüşmelerimiz devam etmekte olup, İnşallah en yakın sürede bunları da bünyemize katmak niyetindeyiz. İlk Otelimizi beğenilerinize sunuyoruz.''

Otelimize ilk adımı attığınız anda fark edeceğiniz ve tatiliniz süresince kendinizi çok özel hissedeceğiniz servis ve konukseverlik anlayışı… Akdeniz'in turkuaz mavisi cennet köşelerinden biri olan Tekirova'da, çam ağaçları ile çevrili mitolojik dağların eteklerinde, 3 adalar manzaralı, eşsiz ve masmavi bir koyda yer alan, özel olarak tasarlanmış beş yıldızlı geniş odaları ile Tac'ün Nisa Resort, siz muhafazakar ailelerimize doğanın tüm görsel nimetlerini sunmaktadır.

Alkolsüz Her şey dahil, 0-12 Yaş Çocuklar Ücretsiz.

Misafirlerimiz için tüm sezon tatillerinde 0-12 Birinci Çocuk, 0-6 İkinci Çocuk ücretsizdir.

Muhafazakar ailelerin beklentilerinin en üst düzeyde karşılandığı otelimizde , İslami değerlerinden taviz vermek isteyemeyen aileler ve balayı çiftlerimiz 79 TL'den başlayan erken rezervasyon fırsatlarını kesinlikle kaçırmayın ! Son gün 29 Şubat Pazartesi


Yeni Şafak







Bu haber Akşam Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Kemer’de 36 bin metrekare alanda muhafazakar kesime hitap eden 5 yıldızlı 'Tac’ün Nisa Resort' hizmete girdi. Azeri işadamı Rauf Memedov, "Türkiye'de alternatif tatil konseptine Tac’ün Nisa ile giriş yaptık. Yenileri de gelecek" dedi.


ürkiye’de son yıllarda muhafazakar kesim için tatil imkanları arttı. Muhafazakar hayat tarzına sahip vatandaşlara ve İslam ülkelerinden gelen turistlere hizmet vermeye başlayan 5 yıldızlı Tac'ün Nisa Resort, Kemer'in en büyük 'aile oteli' oldu. Tekirova beldesinde 36 bin metrekare üzerine kurulu Tac'ün Nisa Resort'da 7 bin metrekare alan kadınların rahatlıkla tatil yapabilmesi ve denize girebilmesi için ayrıldı. Azeri işadamı Rauf Memedov, Türkiye'de alternatif tatil sektörüne Tac'ün Nisa markasıyla Kemer'de 5 yıldızlı bir otelle giriş yaptıklarını belirterek, "Türkiye'de turizm yatırımlarında bulunmaktan çok mutluyum. Daha önce de birkaç otelle görüşmelerimiz olmuştu ama kısmet bu dönemeymiş.  Türkiye'de kriz var söylemlerine inanmıyorum. Komşu ülkelere bakıldığında, Türkiye gül bahçesi gibi. Bunu bizim gibi işadamlarının dışarıdan görmesi çok daha kolay" dedi. 


2 TESİSLE GÖRÜŞÜYORUZ 


Alternatif turizmde orta gelir düzeyindeki vatandaşların bütçelerine uygun deniz kenarı 5 yıldız otellerin boşluğunu gördüklerini beliren Memedov, "Şu anda bu plana uygun hareket ediyoruz. 2 tesisle daha görüşmelerimiz devam ediyor, inşallah en yakın sürede bunları da bünyemize katmak niyetindeyiz" diye konuştu. 


Mitolojik dağların etekleri


Memedov,  "Tekirova'da, çam ağaçlarıyla çevrili mitolojik dağların eteklerinde, 3 adalar manzaralı, eşsiz bir koyda yer alan, özel olarak tasarlanmış beş yıldızlı geniş odalarıyla Tac'ün Nisa Resort ailelerimize doğanın tüm nimetlerini sunuyor" dedi.


Akşam


Geri Dön