26 / 04 / 2024

Kemerburgaz konut projeleri 2013!

Kemerburgaz konut projeleri 2013!

İstanbul'un en modern banliyölerinden biri olan Kemerburgaz, yeni ve lüks konut siteleri ve huzurlu bir yaşam vaat eden villalarıyla İstanbulluları bekliyor. Fiyatlar ise 330 bin TL'den başlıyor 2 milyon TL'nin üzerine kadar çıkıyor...



Eyüp ilçesinin kuzeyinde kalan, Eyüp'ün bu civardaki köylerinin ve Göktürk Mahallesi'nin de bağlı olduğu Kemerburgaz, 1990'lı yıllardan sonra yapılaşmaya başlıyor. 1924 mübadelesinde Selanik sancağına bağlı müslüman Türklerin yerleştiği daha sonra Türkiye'nin değişik illerinden göç almaya başlayan Kemerburgaz eski adıyla Pirgos (Burgaz), bugün villalar kenti olarak biliniyor. 


Özellikle üst gelir gurubu tarafından tercih edilen bölge şehir merkezine yakın olmasına rağmen orman içinde bulunması ve tertemiz havası ile son yıllarda İstanbulluların en popüler yerleşim yerlerinden biri haline geldi.

 

3.Havalimanı ve Yeni Şehir'le yükselişe geçti

3. Havalimanı ve Yeni Şehir projelerinin açıklanmasının ardından yükselişe geçen bölge, inşaat yatırımcılarının bir anda göz bebeği haline geldi. Çalışma alanı 33 bin 500 hektar olarak belirlenen ve İstanbul’un Avrupa yakasında yapılması planlanan su yolu projesi olan Kanal İstanbul Projesi’yle İstanbul’da oluşturulması beklenen ve yaklaşık 700 bin kişinin ikamet etmesi planlanan yeni şehrin bu bölgeye olan yakınlığı Göktürk ve Kemerburgaz bölgelerine yapılacak yatırımları olumlu yönde etkiliyor. . 


Satışlar dolar üzerinden yapılıyor

Bölgenin hem kent merkezine yakın oluşu, hem de kent merkezinin kargaşasından ve trafiğinden arınmış olması, bahçeli ve sosyal donatıları olan çeşitli konut imkanları sunması bu bölgeyi öne çıkaran başlıca özellikler arasında gösteriliyor. Bu özellikleri ile bölge yeni yatırım yapmak isteyen yatırımcıların ilgi odağı olmuş durumda. Bölgede şu an itibariyle Keleşoğlu, Metal Yapı, Ena Gayrimenkul, Paralel İnşaat ve Vizyon İstanbul İnşaat gibi markalı konut üretici firmaların satışta olan projeleri bulunuyor. Uzmanlar tarafından İstanbul'un gelişmekte olan semtleri arasında gösterilen Göktürk-Kemerburgaz'da konut satışları ise büyük oranda dolar üzerinde yapılıyor. 


Fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor

Kemerburgaz'da şu anda satışta olan 7 markalı konut projesi bulunuyor. Oldukça zengin sosyal donatı alanlarına sahip bu projelerde fiyatlar ise 330 bin TL'den başlıyor 2 milyon TL'nin üzerine kadar çıkıyor. 


KEMERBURGAZ'DA SATIŞTA OLAN KONUT PROJELERİ...


Kemerburgaz konut projeleri 2013!


Yalın Evler'de 207 bin dolardan başlıyor

Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Göktürk Yalın evler, 8 bin 600 metrekare alan üzerinde toplam 148 daireden oluşuyor. 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan Kemerburgaz Yalın Evler'de fiyatlar 207 bin dolardan başlıyor 911 bin dolara kadar yükseliyor. Yalın Evler Göktürk'te, teslimlerin Ocak 2014'te yapılması planlanıyor.


Kemerburgaz konut projeleri 2013!


Kemerlife 22'de hemen teslim 3+1 çatı dubleksi 1 milyon 31 bin TL. Son 1 tane kaldı

Metal Yapı Konut güvencesiyle hayata geçirilen Kemerburgaz Kemerlife Evleri, 17 blokta toplam 133 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden oluşan projede, son 4 adet kalan 1+1 daireler 331 bin TL'den, son 1 adet kalan 3+1 çatı dubleksi ise 1 milyon 31 bin TL'den satışa sunuluyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Kemerlife Evleri'nde, banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Hasdal - Göktürk otoyolu ve TEM bağlantısına yakın mesafede konumlanan projede, açık yüzme havuzu, kafetarya, çocuk oyun alanları, güvenlik hizmeti ve otopark bulunuyor. 


Kemerburgaz konut projeleri 2013!


Arcadium Life'ta 250 bin dolardan başlıyor

Keleşoğlu ve Metal Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Arcadium Life projesinde son 8 konutun satışı devam ediyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden oluşan projede 1+1 daireler 250 bin dolardan, 2+1 daireler 450 bin dolardan, 3+1 daireler ise 560 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Kemerburgaz Arcadium Life'ta teslimlerin Haziran 2014'te yapılması planlanıyor. 


Kemerburgaz konut projeleri 2013!


Doğa Teras Evler'de metrekaresi 3 bin TL

Ena Gayrimenkul tarafından Kemerburgaz'da inşa edilen Doğa Teras Evler projesi toplam 63 daireden oluşuyor. Stüdyodan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projede konutlar metrekaresi  3 bin TL'den satışa sunuluyor. Doğa Teras’ın B Blok çatısındaki sosyal alanında ‘infinity’ açık havuz ve kafe-bar yer alıyor. A Blok’ta ise yaşam alanı, fitness salonu, sauna, pilates ve yoga salonu, erkek ve kadınlar için soyunma odaları ile açık-kapalı oyun parkları bulunuyor.


Kemerburgaz konut projeleri 2013!


Riverside'ta son 13 daire. 470 bin TL'den başlıyor

Paralel Gayrimenkul tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Riverside projesinde son 13 dairenin satışı devam ediyor. 21 bin metrekare alan üzerinde toplam 95 konuttan oluşan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Göktürk Riverside projesinde satışta olan konutların fiyatı 470 bin TL'den başlıyor 600 bin TL'ye kadar yükseliyor. Özel bahçe peyzajı yapılan Riverside Göktürk projesinde her daire için otoparkta ayrılmış 5 metrekare ile 10 metrekare arası depo alanları bulunuyor. Riverside Göktürk'te daireler ankastre mutfak ve beyaz eşya, her dairede iki adet klima, görüntülü kapı ve diafon sistemi, kablosuz internet erişimi, uydu sistemi, dijital yayın sistemi, lamine parke döşeme ile teslim ediliyor.


  Kemerburgaz konut projeleri 2013!


Larus Palas'ta 180 bin dolar

Larus Palas projesi Vizyon İstanbul İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. 5 bin 300 metrekare alan üzerinde yükselen Kemerburgaz Larus Park projesinde, stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. Projede fiyatlar 180 bin dolardan başlıyor 1 milyon 400 bin dolara kadar yükseliyor. Temmuz 2013'te tamamlanması planlanan Larus Palas Göktürk projesinde, konutların tavan yüksekliği ise 3.5 metre. Metrekare birim fiyatlarının ise 3 bin 200 dolar ile 4 bin dolar arasında değişiklik gösterdiği projede, çok amaçlı salon, 21 metre uzunlukta yüzme havuzu, puro odası, mağaza, çocuk oyun odası, kafe ve restoran yer alıyor. Kemerburgaz Larus Palas, İstinye Park'a 15 dakika, Kanyon'a 18 dakika, Karaburun'a 25 dakika, Taksim ve Levent'e 20 dakika mesafede konumlanıyor.


Kemerburgaz konut projeleri 2013!


Country Life'ta 420 bin TL'den başlıyor

Country Life projesi, toplam 277 daireden oluşuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. 13 bin 129 metrekare alan üzerinde konumlanan Country Life Konutları'nda; 1+1 dairelerin fiyatı 420 bin TL ile 480 bin TL arasında, 2+1 dairelerin fiyatları 545 bin TL ile 580 bin TL arasında, 3+1 dairelerin fiyatları ise 725 bin TL ile 750 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Kemerburgaz Country Life projesi Keleşoğlu İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. TEM Otoyolu ve Hasdal Kışlası'na 10 kilometre mesafede yükselen Country Life projesinde, açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, hamam, spa, art space alanları, alışveriş alanları, güzellik merkezi, kafe, restoran ve 425 araç kapasiteli otopark yer alıyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön