25 / 04 / 2024

Kempinski Viyana 140 yıl sonra yeniden otel olarak hizmete açıldı!

Kempinski Viyana 140 yıl sonra yeniden otel olarak hizmete açıldı!

Kempinski Otelleri, Polois Hansen Kempinski Viyono'yı hizmete açtı. 1873 Dünyo Fuarı için otel olarak tasarlanan bina, böylece 140 yıl sonra orijinal kullanım amacına uygun hale getirilerek hizmete girdi....



İki buçuk yıllık titiz restorasyon ve iç yapı çalışmaları, Viyana'da yaşayan mimar Boris Podrecca, Avusturyalı Atelier Hayde Architekten ve tasarımcı Jean-Claude Laville himayesinde gerçekleştirildi. Kültür mirası listesindeki, Rönesans stilini canlandıran yedi katlı bina, 152 oda ve suit, Kempinski Spa, iki restoran, iki bar, bir çiçekçi ve bir şarküteri ile 17 özel rezidansın yanı sıra kentin en büyüğü olan Cigar Lounge'u barındırıyor. iPad'li otele giriş işlemleri, her odada iPad bulunması ya da son teknoloji TV eğlence sistemleri gibi yenilikler, binanın tarihi dokusunu teknoloji ürünleri ile harmanlıyor. 


Otelin iki restoranı Die Küche ve Edvard'ın kapıları otel misafirlerinin yanı sıra dışarıdan ziyaretçilere de açık. Die Küche Restoran bir meyve-sebze pazarının sıcak atmosferinde kahvaltı ile dinlendirici bir akşam yemeği için büyükanne tariflerinden ilham alınmış bir menü sunuyor. Baş Aşçı Philipp Vogel ve ekibi, iki canlı pişirme istasyonunda misafirlerin gözleri önünde yemekler hazırlıyor. 


İnşaat Dünyası


Geri Dön