24 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm Bayraklı'nın yaşam alanını değiştirecek!

Kentsel dönüşüm Bayraklı'nın yaşam alanını değiştirecek!

CHP Bayraklı Belediyesi Meclis üyesi ve CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Mustafa Karaman, Bayraklı'nın en büyük probleminin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.



CHP Bayraklı Belediyesi Meclis üyesi ve CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Mustafa Karaman, "Bayraklı'nın en büyük problemi ekonomik. Rantı yüksek olan bir ilçede yaşayan insanların ekonomik zorluk içinde olması, genel ve yerel siyasetin büyük bir eksikliğidir. Bayraklı'ya yatırım yapmak zorundayız. Ekonomisini güçlendirmek zorundayız. Bayraklılı gençlerimize iş olanağı sağlayacak imkanlar sunmak zorundayız" dKaynak: CHP’li Karaman: “Bayraklı halkının ekonomisini güçlendireceğiz” diye konuştu.

Medya Ege Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bayraklı'nın en büyük sorunlarından birisini Kentsel Dönüşüm olduğunu söyleyen Mustafa Karaman, "Bayraklı'da kentsel dönüşümü tamamlamamız gerekiyor. Ben dahil herkes gecekonduda yaşıyoruz ve gelişmesi mümkün olan bir ilçede kentsel dönüşümün yaratacağı şehircilik olanaklarından yararlanmamız gerekiyor. Kentsel dönüşüm, ilçenin yaşam alanını değiştireceği gibi, ilçede yaşayanların da daha yaşanabilir bir hayata kavuşmasını sağlayacaktır. Bunun için mevcut belediye başkanımız Hasan Karabağ'ın  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı olması ihtimaliyle daha da hızlı şekilde ve koordineli şekilde olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Bayraklı'da hastane sorunu olduğunu, Bayraklının kendisine sağlık bulacağı ilçenin içinde olan, 330 bin nüfusun sağlık problemini çözen bir hastanesi olması gerektiğini söyleyen Karaman, 330 bin nüfusun sağlık problemini çözen bir hastanesi olması gerektiğini, Bayraklı'da altı otopark, üstü pazar yeri, daha üstü düğün salonu, en üstü halı saha olacak şekilde çok amaçlı pazar yerlerine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Karaman, "Bayraklı'da Baymar gibi bir market zinciri kurmayı düşünüyoruz. Bu marketlerde vatandaşlarımıza ihtiyaçlarını daha ucuza alacağı yerler olacak ve bu yerlerde binlerce Bayraklılı genç iş konusunda istihdam edilecek. Bunun dışında Bayraklı'nın arkasında doğayla başbaşa olan yamaçlar, güzel yeşil alanlar ve bungalov evler yapılması... Bayraklı halkı, hafta sonu olduğunda yürüyerek yukarı çıkarak, Karagöl'e kadar giden yolda her türlü doğa ve çevresel sosyal etkinlikleri rahat rahat yapabilecek." açıklamasında bulundu.


Geri Dön