24 / 04 / 2024

Kantar Towers bölgenin havasını değiştirecek!

Kantar Towers bölgenin havasını değiştirecek!

Atılım İnşaat tarafından Tosya Yolu üzerine yapılan Kantar Towers, bölgenin havasını değiştirecek. Atılım İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Kantar, vatandaşların Rüyalarını gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi.



KOMŞULUK İLİŞKİLERİ ÇOK GÜÇLENECEK


Necmettin Kantar, ödeme koşullarında da önemli avantajları sunduklarını belirterek. "24 aya varan 0 faizli taksitler yapabiliyoruz ve birçok ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Kantar Towers projesi daireleri ;için yatırım amaçlı değil yaşama amaçlı satım olarak düşünüyoruz. Kantar Towers, taçlandırılmış bir projedir ve insanlar arasında birliktelik sağlayacak, aileler bir arada olacak, komşuluk ilişkileri kuvvetlenecek" şeklinde konuştu. 


Kastamonu'da konut sektörünün öncülerinden olan ve konut projeleriyle insanların güvenini kazanan Atılım İnşaat, yeni projesi 'Kantar Towers'la ev sahibi olmak isteyen vatandaşların rüyalarının ötesine geçmeye hazırlanıyor. Lüks dairelerin ötesinde insanlara sosyal yaşamlarım sürdürebilir alanlar vaat eden Atılım İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Kantar, konut sektörünün standartlarını yeni projeleri Kantar Towers'la aşacaklarını söyledi. 


TERAS BAHÇELİ DUBLEKS DAİRE 


Kantar, Tosya yoluna yaptıkları yatırımlarla bölgenin havasını ve hareketliliğini canlandıracağını kaydetti. Kantar, daha önceki 9 projesinden çok daha farklı bir projeyle insanların karşısına çıkacaklarını belirtti. 


2016 YILINDA TESLİM EDİLECEK 


Kantar Tovvers'ın 3 blokta, 140 metrekarelik, 116 adet 3+1 dairelerinin yanı sıra 12 adet 210 metrekarelik 5+1 teras bahçeli dubleks daire fırsatı da sunduğunu belirten Necmettin Kantar; "Projemiz dairelerle birlikte 13 adet iş merkezi ve işyerinden oluşuyor. Dairelerimiz lüks mutfak dolapları, Hilton lavabolar, vestiyerler, duşa kabinler gibi birinci sınıf ürünlerden oluşuyor. Her dairede ankastre ürünler, ebeveyn duşları, her binada çift asansör sistemi olacak. Bunun dışında kapalı yüzme havuzları, n, hamamlar, saunalar, fitness, SPA, spor salonu, çocuk kreşleri, oto kuaförü, kamelyalar ve çocuk oyun alanları bulunacak" dedi. Kantar Towers'ın sosyal donatıları geniş bir proje olduğunu vurgulayan Atılım İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Kantar, daireden çok sosyal alan içeren bir proje yapmaya gayret sarf ettiklerini belirtti. 


Kantar; "Güvenlik görevlileri, sitede kartlı geçiş sistemi, kafeteryası, futbol ve basket bol sahaları olacak. Bizim amacımız daireden çok insanların hafta sonlarında ve tatillerinde siteden çıkmadan gönüllerince eğlenebileceği yaşam alanı yaratmak. Binalarımızın temellerini atmış bulunmaktayız ve 2016 yılında dairelerimizi teslim etmiş olacağız' şeklinde konuştu. ,


Akşam Ek 


Geri Dön