24 / 04 / 2024

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay kira almayacak!

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından ticari tesislerini işleten esnafa kira desteği verildi. Başkan Hakan Tütüncü, koronavirüs salgınıyla mücadelede belediyeye ait iş yerlerinden 3 ay boyunca kira almayacaklarını açıkladı.



Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla ilçesinde ciddi tedbirler alan Kepez Belediyesi, virüsle mücadelede ticari tesislerini işletenleri de es geçmedi. Hürriyet'te yer alan habere göre; Kepez Belediyesi, koronavirüs salgını sürecinde olumsuz etkilenmemeleri için ticari tesislerini işleten esnafa kira desteği verdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ekonomik destek sunmak için belediyeye ait tesisleri işleten esnaftan 3 ay boyunca, Mart, Nisan ve Mayıs aylarına ait kira bedellerini almayacaklarını duyurdu.

AMASIZ, ŞARTSIZ TÜM ESNAFIN YANINDAYIZ

"Bu zor günleri hep birlikte aşacağız" diye konuşan Başkan Hakan Tütüncü, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Belediye olarak salgının yayılmasını önlemek için ilçemizde bütün önlemleri aldık, alıyoruz. Bu zorlu sınavdan birlikte başarıyla çıkacağız. Bugüne kadar her zaman yanlarında olduğumuz esnafımıza bu zor günlerinde güçlü bir destek verelim istedik ve kiracımız olan esnafımızdan 3 ay boyunca kira almayacağız. Esnafımızın yanında bu zor günlerde olmayacaksak ne zaman olacağız. Şimdi esnafımızın arkasında daha güçlü bir şekilde durma vaktidir. Koronavirüse karşı amansız bir mücadele verdiğimiz bu günlerde esnafımızın, belediyemiz kiracılarının mali açıdan zora düştüğü hepimizin malumu. O yüzden amasız, şartsız tüm esnafımızın ve kiracılarımızın yanındayız."

Koronavirüs kiraları nasıl etkiledi?


Geri Dön