26 / 04 / 2024

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.



Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne, taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezini de açacaklarını müjdeledi. 

Sabah'ta yer alan habere göre, Başkan Tütüncü, Şafak Mahalle Muhtarı Metin Şimşek'i ziyaret edip, bölgede süren ve yapılması planlanan hizmetleri belirtti. 

Kepez ilçesinin batı tarafında bulunan Şafak Mahallesi'ne, özel bir önem verdiklerini sözleyen Başkan Tütüncü, "Muhtarımız Metin Şimşek'le uyumlu, güzel bir çalışma yaparak, mahallemizin eksikliklerini bir bir gideriyoruz" dedi.

YERİ TESPİT EDİLDİ

Şafak Mahallesi sakinlerinin taziye evi istediklerini söyleyen Tütüncü, "Bu taleple alakalı gerekli yer tespitini muhtarımızla yaptık. İnşallah önümüzdeki günlerde Şafak Mahallesi'ne çok hızlı bir biçimde bir taziye evi kazandırılması konusunda gerekli çalışmayı yapacağız. Bu yıl içerisinde de mahallemize taziye evini armağan edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Başkan Hakan Tütüncü, muhtarlık binasının yanında bulunan Halk Eğitim Merkezi'nin kurslarının olduğu binayı, yeni kurslarla daha aktif hale getireceklerin altını çizdi.


Geri Dön