29 / 03 / 2024

Kepez'den Duraliler'e imar müjdesi!

Kepez'den Duraliler'e imar müjdesi!

Kepez Belediye Meclisi, Toprak Koruma Kurulu ve kamu yararı kararlarının alınmasını gündemine alarak Duraliler'in imar planlamasının yapılma sürecini başlattı. Kepez Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı 21 gündem maddesi ile gerçekleşti.



Kepez Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı 21 gündem maddesi ile gerçekleşti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, başkanlığında toplanan mecliste, ilk olarak Sayıştay Başkanlığı'nm 2013 yılı denetim raporu görüşüldü. Olumlu görüşlerin yer aldığı raporla ilgili meclis üyeleri bilgilendirildi. 


Meclis toplantısmda, Başkan Hakan Tütüncü'nün, geçtiğimiz Ağustos ayında Akşehir'e yaptığı ziyarette gündeme gelen iki ilçenin kardeş kent olması fikri resmiyet kazandı.Akşehir Belediyesi'nin ardından Kepez Belediyesi de iki ilçenin "kardeş kent" olmasma yönelik meclis kararım aldı. Kepez Belediye Meclisi, Akşehir Belediyesi'nin, "kardeş kent" ilişkisinin başlatılması teklifini oy birliği ile kabul etti.Toplantıda, Başkan Tütüncünün, 70 projesinden birine daha resmiyet kazandırıldı. Ahmet Hamdi Tanpmar Edebiyat Ödülü yarışması düzenlenmesine yönelik hazırlanan yönetmelik görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi. Başkan Tütüncü, Ahmet Hamdi Tanpmar'ı, saygı ile yad etmek amacı ile deneme ve gezi yazılarım kapsayan " Ahmet Hamdi Tanpınar'la 6, Şehir Antalya" adı adlında edebiyat ödülü yanşması düzenleyeceklerini belirtti.


Türkiye Gazetesi


Geri Dön