25 / 04 / 2024

Keşan Belediye Meclisi toplantısı 9 Nisan'da!

Keşan Belediye Meclisi toplantısı 9 Nisan'da!

Keşan Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını 9 Nisan 2015 Perşembe günü Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan başkanlığında gerçekleştirecek. Toplantı Salonunda gerçekleştirecek olan Nisan ayı toplantısında önemli maddeler görüşülecek.




Keşan Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını 9 Nisan 2015 Perşembe günü Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan başkanlığında gerçekleştirecek. Keşan Belediyesinden edinilen bilgire göre; Keşan Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirecek olan nisan ayı toplantısında şu maddeler görüşülecek. 

1-Encümen Üyesi seçimi (2 üye) 

2-Plan ve Bütçe Komisyonu üye seçimi (5 üye) 

3-İmar ve Bayındırlık Komisyonu üye seçimi (5 üye) 

4-İlçemiz Paşayiğit Mahallesi Kanalizasyon İnşaatı işinde kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş'den kredi kullanılması ve bu konuda Belediye Başkanı Mehmet ÖZCAN'a yetki verilmesi hususunun Meclisçe ele alınması. 

5-İlçemiz Paşayiğit Mahallesi İçmesuyu İnşaatı işinde kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş'den kredi kullanılması ve bu konuda Belediye Başkanı Mehmet ÖZCAN'a yetki verilmesi hususunun Meclisçe ele alınması. 

6-Belediyemizce yapılan Atık Su Arıtma Tesisinin 2015 yılı içerisinde faaliyete geçecek olması nedeniyle yıl içerisinde su abonelerine uygulanacak olan atıksu ücret tarifesinin Meclisçe ele alınması. 

7-Belediyemizin kanalizasyon hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet kamyon alınması hususunun Meclisçe ele alınması. 

8-Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelikte yapılan değişiklik nedeniyle Belediyemiz elinde mevcut olan 23 adet Dolu Zabıta Memuru kadrosunun iptal edilerek bir üst dereceden kadro ihdas edilmesi hususunun Meclisçe ele alınması. 

9-Keşan Atatürk Kapalı Spor Salonu tarifesinin yeniden Meclisçe ele alınması. 

10-Belediyemizin 2014 yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi. 

11-Belediyemizin 2014 yılı Denetim Komisyonu Raporunun görüşülmesi. 

12-İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden gelecek evrakların Meclisçe ele alınması. 

13-Fen İşleri Müdürlüğünden gelecek evrakların Meclisçe ele alınması

Tekirdağ Avrupa Gazetesi


Geri Dön